Daca iubitul are peste 14 ani este bun de puscarie ori centrul de reeducare(scoala de corectie) pentru actul sexual cu o minora sub 15 ani(art.198 Cod penal). Numai bine!
Is niste barfe.hello! sigur cine o zis asta vrea sa-i faca rau!
Pai, daca acum a inceput cu din astea, nici macar n-o sa aiba 16 ani si o sa tina copii in brate.
Doamne... ce oameni frate la 12 ani? Si s-a culcat cu el din a doua zi? :O Si eu am 15 ani nu pot spune ca sunt o fta din aia care gandeste ca pe vremuri dar nici asa. La 12 ani din a doua zi. Cu fata de 10 ani nu stiu daca se mai poate face ceva deja stie si ia chestiile astea poate nu in intregmie dar cred ca isi da seama oricine de generatia asta la 10 ani stie deja. Doar sa nu ii spuna mamei sa incerce cu dulciuri chestii sa se poarte frumos cu ea sa o faca sa creada ca nu e ceea ce a vazut, sa o bage mai mult in seama.
Nu e bine sa faci sex la o varsta atat de frageda. Pentru a face sex trebuie sa fii dezvoltata, asta inseamna 17-18 ani, depinde de fiecare persoana. Sper ca te-am ajutat
Intra toti copiii fara minte pe site-uri si pun intrebari stupide. Cum draq sa faca sex la 10 ani? cand abia stie sa manance singura. Las-o balta, sincer nu e credibil asa ceva. Nu cred ca era pustiulica ala de 13 ani in stare sa o faca cu o ustensila de 4-5 cm , hai sa fim seriosi. Mai bine ai pune mana pe carte decat sa pierzi zilele /noptile pe aici. Daca puneai o intrebare legata de romana/matematica era ceva normal. Dupa cum vad chiar ai probleme cu gramatica. Ce bucurie ar fi pentru unii sa se faca ore de sexologie in scoli .
Fata respectiva e o parasuta.
Fata respectiva, felicitocurile mele. Are riscul de a face cancer de col uterin foarte crescut si este posibil sa moara in chinuri. Daca nu, sa ii multumeasca lui dumnezeu.
Daca isi incepe viata sexuala pana in 17 ani, asta se intampla, creste riscul foarte mult. Acum, va trebui sa se duca la ginecolog toata viata din 6 in 6 luni ca sa se asigure ca totul e bine. Felicitari iar!
Daca incepe inca de pe acum cu sexul, la 20 de ani cu cati se va culca? Si dupa o zi de relatie? Ce...
Hai nu mai spun nimic, sunt scarbita.