| Anonim2132 a întrebat:

Buna TPU
o problema
imi place de o fata
ea e in clasa 8 eu in a 9-a in aceeasi scoala
si o am la pr pe fb da nu stiu ce sa vorbesc cu ea
ea nu ma cunoaste nici eu ii stiu doar numele

i-as da mesaj pe fb da nu stiu ce sa ii zic
-buna
-buna
ce faci?
bine.tu?
si de aici magia ce sa vorbesc?
dau funda la cine ma ajuta continuand conversatia

Răspuns Câştigător
| Heys a răspuns:

Daca nu stie ca existi, atunci arata-i ca existi.
Lasa facebook, du-te la ea spune-i "buna, te-am vazut de multe ori prin liceu si m-am gandit sa facem cunostina".
Puteti incepe sa vorbiti despre subiecte banale, fiind in liceu iti recomand sa vorbesti despre scoala, despre anumiti profi cant de *** sunt de anumite chestii care s-au intamplat etc.In final poti sa ii ceri numarul de telefon.(sigur ti-l va da nu-ti face griji).
Step 2. poti sa ii dai un mesaj a doua zi cu un "buna, ce faci" ea o sa iti raspuna"Buna, bine tu? (sau evantual o sa iti zica exact ce face in acel moment si dupa o sa te intrebe ce faci).
Acum tu ii zici "bine, ma gandeam la tine"(crede-ma orice fata care aude asta chiar daca nu te place, chair daca nu vrea sa aiba nimic cu tine, va spune in gandeul ei un "Aww ce dragut" xd.
Dupa asta spune-i daca vrea sa iesiti undeva(alege tu destinatiea, nu o intreba pe ea unde vrea sa mearga), daca vrea sa mergeti impreuna acasa chestii din astea...

Step 3.
cand iesi cu ea incearca sa fii tu insuti, arata-i ca ai incredere in tine, nu lasa momente de liniste, vorbiti, fa-o sa rada, poti sa o pupi pe obraz la despartire.

Seara sun-o spune-i ca"Credeam ca simti nevoia sa iti spuna cineva Noapte buna". Sfatl meu ca prima data cand o suni seara sa nu vorbesti foate mult cu ea, spune-i doar noapte buna si cat de bine te-ai simtin in compaia ei astazi, astfel o vei lasa sa se gandeasca toata seara la tine.

Step 4.
Dupa ce mai repeti catava zile, depinde saptamani poate asta si deveniti mult mai "intimi" poti incerca sa i saruti, doar uitete in ochii ei si fa-o, o poti lua si prin surprindere, doar fa-o. Orce fata apreciaza ca nd cineva incerarca sa o sarute chiar daca nu vrea asta si intoarce obrazul. Dupa ii poti spune ca a ea inseamna foarte multe pentru tine si ca o iubesti.

Ps: nu e nevoie sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, totul va decurge de la sine. Apropo daca ii spui pe facebook ca o placi si ca o iubesti si ca vrei sa fii cu ea, ea o sa fie ceva de genul "WTF, cine mai e si asta si ce vrea de la mine", o sa ajungi sa te evite si probabil si tu o sa o eviti.happy

2 răspunsuri:
| Heys a răspuns:

Funta daca ti-a placut raspunsul meu te rog love struck

| andreifrumuz a răspuns:

Spune-i ca o iubesti si vrei sa fii cu ea