Oamenii au nevoie sa creada ca e posibila dragostea la prima vedere. Eu as denumi altfel aceste accidente - chimie intre doi oameni.
Marile iubiri ale lumii au fost relatii foarte pasionale, bazate pe chimia aparuta la prima vedere. De exemplu, toata actiunea din Romeo si Julieta se petrece in 3 zile. Inclusiv casatoria si sexul (sau invers).
Oamenii tind sa imbrace aceste manifestari hormonale intr-o haina de mistic. Ceea ce e explicabil, oarecum si prin prisma faptului ca se intampla rar ca doi oameni sa fie foarte atrasi unul de celalalt de la prima intalnire (vedere).
Eu cred ca cei implicati in asa ceva chiar sunt convinsi ca sunt indragostiti, dar personal nu m-as putea indragosti la prima vedere.
Bună.
Pur și simplu atracția de la prima vedere este cea care dă tonul la "dragoste la prima vedere".
Nu este nicio exagerare.
Pa, pa.
Intr-adevar, dragoste la prima vedere nu prea exista. Adica, de unde stiu ei ca au sau nu ceva in comun? Astea-s doar niste aberatii, dar, acum, fiecare face ce vrea.
Foarte adevarat. Adica atractia fizica trece repede, iar acea "dragoste la prima vedere" nu e dragoste. Si cand ii mai auzi pe pustanii astia de 12-13 ani ca "a fost dragoste la prima vedere" si "il iubesc cu adevarat" iti vine sa iti smulgi parul din cap. Am colege care fac asa, cica "vai, sunt cu el de o saptamana" "si il iubesti cu adevarat" "da, normal", care tot asa au 13 ani. Adica, lumea chiar a luat-o razna rau...
Acea dragoste la prima vedere este de fapt atractia fizica, intr-adevar nu exista dragoste ci chimie intre cei doi.Insa aceasta chimie poate fi inselatoare sau din contra, insa nu trebuie sa te bazezi doar pe dragostea aceasta la prima vedere.
E tipic pentru persoanele nerealiste, dar odata si odata realitatea le va da palma mult meritata si se vor trezi.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Chiar nu stiu cui sa dau funda, pentru ca toate raspunsurile sunt plauzibile.
Sunt persoane care arata foarte bine, poate apare atractia la prima vedere, dar ca sa te indragostesti cu adevarat nu e suficient ambalajul, mai important este continutul pe care il descoperi in timp
Adevarat.dragostea la prima vedere nu exista.Acel lucru de fapt ar fi "indragosteala la prima vedere", urmand ca dupa un timp sa se avanseze la dragoste.
Nu stiu daca exista sau nu dar eu am trecut prin ceva asemanator.
Am vazut o fata pentru prima oara si mi-a placut foarte mult de ea (aspect) era o fata finuta si foarte frumoasa.
Destinul a facut sa avem prieteni comuni si sa intram in vorba ceea ce a dus la o prietenie.
Eu o placeam foarte mult iar dupa 2 luni de prietenie mi-am marturisit sentimentele fata de ea si dupa unele "refuzuri" din partea ei sub afirmatiile ca ar fi bine sa ramanem doar amici buni, am petrecut cele mai frumoase zile din viata mea.
Trei zile de sarutari lungi in serile calduroase de vara sub razele lunii si sub picurii de ploaie, a fost minunat dar din pacate a totul s-a terminat aici dar inca suntem prieteni.
Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere sau ce a fost dar sa stii ca a fost minunat.
Prezinta niste argumente!
Pai:
1.Poate nu-ti place acea persoana, si dupa mai mult timp incepe sa-ti placa.
2. Nu are cum sa existe dragoste, daca nu cunosti acea persoana...
3.E imposibil...CLAR IMPOSIBIL :3.
Da,sunt de acord cu tine!
Am crezut ca te-ai referit la faptul ca exista dragoste la prima vedere.
Multumesc!
Nu ai pentru ce .
Nu cred ca exista dragoste la prima vedere, poate doar impresia aceasta.E ceva sa ajungi sa cunosti o persoana cel putin, cat de cat, si sa simti ceva pentru ea/el, dar nu la prima vedere.Asta e doar o prostie, pe care cei indragostiti "lulea" o spun. Din propria experienta, asta e parerea mea. Pup! :*
NatureSelf întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anabelisa întreabă: