| BULANGIU96 a întrebat:

O sa fiu scurt si la obiect.
Cum sa-i cer prietenia unei fete din clasa cu mine?
Mentionez ca deja i-am zis ca imi place de ea si a avut o reactie sadisfacatoare.
Iedei careva? dau funda! :X

11 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Sa inteleg ca e mai rusinoasa de felul ei. Asta nu e o problema; daca ti-a dat de inteles ca si ea te place invit-o la o plimbare prin parc/oras sau la un suc. Vorbeste cu ea despre diferite chestii si intreab-o la un moment dat daca te place si daca vrea sa fiti impreuna. Daca accepta mai asteapta ceva timp pana o saruti (o saptamana sau chiar mai mult). Nu te grabi, ai putea strica totulwinking.

| AriannaAri a răspuns:

Ai putea sa o intrebi frumos daca si-ar dori o relatie cu tine sau ai putea sa incerci sa o saruti happy.

| BULANGIU96 explică (pentru AriannaAri):

Am incercat si sa o sarut...dar ea e alt gen.

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai uite iti spun din propie experientă:
1)acu e suparata si nu ai sanse.Trebuie sa o fac cumva sa fiti iar prieteni.
2)Intai trebuie sa o complimentezi. Asta o va face 50%.
3)trebuie sa o faci sa fiti cei mai buni prieteni:cum? Uite asa : scoateo in parc la plimbare, luativa inghetata, un suc.Sau cofetarie.Acu veti fi prieteni buni 100% 100%.
Apoi curajul de a îi spune ce simti, ca sa nu se intample ca atunci.
1)cerei o plimbare prin parc da una lunga.
2)ducetiva intr-un loc insorit si frumos si singuri neaparat.
3)fa-o sa rada si razi si tu.
4)acu este sansa ta. Spune-i asa:
-Stii, imi pare rau de ce s-a intamplat atunci, si daca ai vrea sa nu mai fii cu mine amica inteleg.
Zi mai timid si cat mai sincer. Apoi pleaca. Mîine la scoala du-te la ea la banca si spunei.Ca ti-a placut plimbarea din parc cu ea.
Apoi spune-i asta
-Vrei sa fii iubita mea?
Daca zice da e foarte bine.
Insa daca zice nu, sa nu te sperii.Stiu o metoda in care toate fetele sa vina la tine sa te intrebe daca vrei sa fii prieten cu ele si ea va fi geloasa incat va veni si ea.
1)Iati o geacha de piele de aia neagra umpicut mai mare ca tine. Poarta niste blugi de aia care pare ca is rupti intelegi tu de aia cu o parte care nu e culoara a blugilor. Ochelari de soare. si o jacheta neagra ca geacha. Apoi du-te la prietena cea mai buna a acelei fete.Si zii ca arata bine.Fa tot posibilu ca sa fii cu ea. Apoi ea va fi geloasa si se va simti prost ca tea parasit si a zis nu de 2 ori.Cand o vei vedea trista du-te la ea si spune-i.
Ce ai patit? Ea iti va spune ca din cauza ta s-a intamplat asta si nu mai are prietena cea mai buna.
Apoi spune-i :
-Pai eu n-am vrut sa fac asta! Vruiam doar sa fii cu mine.Pe tine te plac cu adevarat!

| stef112 a răspuns:

Mai bine te-ai indragosti intai de limba romana(hai sa te iertam pentru ca esti indragostithee hee )pai stai mult prin preajmma ei si atunci cand e singura poti incerca anumite chesti. adica intreab-o daca vrea sa fie cu tine... incearca sa o saruti. invit-o in parc. dar vezi sa nu fie nimeni pr aproape..succesbig grin

| EUBMV89 a răspuns:

Invit-o la cinema sau la plaja eu stiu vezi si tu ce ii place si ei, si incearca sa ii demostrezi ca ea inseamna mult pentru tine, dai de inteles ca tii la ea, nu incerca sa o saruti sau sa ii pui mana pe fund, etc... lasa sa decurga totul de la sine. Fi romantic. happy

| Sarah64 a răspuns:

Pai ai incerka sa o inviti undeva... pe plaja. la o cafea/pizza etc... si ii vei spune ce simti pentru ea. si.ii i poti spone defectele si caltiatile tale. pentru a te cunoaste mai bine dar fara sa o plictisesti;]. dupa care daca va reactiona la fel. o lasi in pace ca sa nu o enervezi mai tare. pentru a nu putea fii nici amici...
Bafta!

| Moon95 a răspuns:

Si daca i-ai spus ca o placi ai facut o branza...
daca incerci sa o saruti te ia dracu'
niciodata sa nu faci asta cand nici macar nu e prietena ta sau ma rog iubita happy
fa cum a facut iubitul meu (17) :
adui niste flori si spune-i ce simti pentru ea
la mine a mers si sunt cu el de 5 luni
SUCCES!

| BULANGIU96 explică (pentru Moon95):

Mersii o sa incerc...Cand incepe iar scoala laughing))

| ოεε a răspuns:

Incearca sa ii spui printr.un msg ceea e simti fa.o prin versuri si la sfarsitul msg-ului intreab.o daca ar vrea sa fie prietena tha. poate o sa rezolvi cv daca nu incearca sa o cunosti mai bine... apropiete de ea, incearca sa ii devii cel mai bun prieten, poate cu timpul se va indragosti ea de tinehappy

| StarSky a răspuns:

Daca ea te place, va veni ea la tine.Dar daca n-a avut o rectie prea buna...las-o balta, nu merge!