| ByUtzZaThA a întrebat:

O sa fiu scurta si la subiect!

Am aflat ca prietenul meu are un penis d 4cm straight face si cand se masturbeaza ii vine doar orgasm si atat, mi-a spus asa direct o face misto de mine? sau? are 15 ani...
plz help me ce sa fac? ce ar trebui sa-i spun?straight face ca eu am ramas socata straight face|

17 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Spune-i sa lase deoparte aburerile ca nu te vei culca cu el. E posibil sa faca asta sa iti arate acest lucrurihappy

| Cosmiinna a răspuns:

Omg laughing, cred ca a facut misto... oricum verifica-l :-s.

| YuuLyan a răspuns:

Vrajeala nu-l crede... poate zice chestiile astea doar sa te faca curioasa sa-i vezi bogatiawinking "nu pune botu la savarina"

Răspuns utilizator avertizat
| ionutzul31 a răspuns:

Nu e posibil asa ceva laughing

| Timmotey a răspuns:

La 15 ani asa mic nu crezi ca e ciudat? baga mana parerea mea fii directa nu ai ce pierde

| Glamour666 a răspuns:

Wahhh, Nu fi proasta sa il crezi laughing... Poate vrea sa obtina altceva, sau sa se apropie de un alt subiect:->! oricum, fi fata desteapta nu pune botuwinking

| silviusilviu18 a răspuns:

Este imposibil ca o persoana sa aiba un penis de 4cm deci nu il crede. Vrea doar sa ti-o traga si nu prea are imaginatie saracul copillaughing

| flo97 a răspuns:

Nu fi fraiera si-l crede nu are cum ca la 15 ani sa o aiba de 4 cmrolling on the floor

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Asta e tot ce conteaza pentru tine in viata asta? laughing marimea penisului?raised eyebrows...in fine krd k face misto d tine nu are cum sa o aibe d 4 cmwinking

| sufletratacit a răspuns:

Face misto d tine

| ByUtzZaThA explică:

Deci lol e adevarat.
Am vb cu el pe mess si mi-a dat webcam.
Ce sa fac ca i-am inchis direct. ce sa-i spun?!
straight facestraight facestraight facestraight facestraight face

| ρυƒυℓєтє a răspuns:

Si care ar fi problema daca o are de 4 cm?rolling on the floor sau la tine conteaza?

| optical a răspuns:

Tu te asteptai la 40cm ca la negrii?laughing))

| DarkTheory a răspuns:

Uuu...micutzul de el rolling on the floor

| ciresik80 a răspuns:

Penisul in erectie are aproximativ aceeasi dimensiune si nu cred ca are doar 4 cm.