anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa imi petrec weekend-ul asta cu iubitul si as avea cateva intrebari

1. Vreau mult sa fac dragoste cu el. Ce anume le place baietilor cel mai mult in materie de sex?
2. Oare ar fi incantat sa ii ofer un sex oral? Nu am mai facut asa ceva pana acum si nu ma prea pricep. Este greu sa faci asta? e placut pentru el? Eu am o atractie deosebita sa fac asta...in weekend as vrea sa incerc. Este o idee buna?
3. Facem 2 ani de cand suntem impreuna. I-am cumparat deja un lantic sfintit dar mai vreau inca ceva.Ma gandeam la o tableta dar nu stiu de care si daca i-ar placea sad
4.Cum e cu sexul oral? La sfarsit cand are orgasm ma refer..Nu stiu ce sa fac cu sperma. Nu vreau sa isi faca o impresie proasta despre mine. Eu una as fi curioasa sa vad cum este gustul.
5. Ce bautura alcoolica te imbata cel mai repede? adica sa bei putin si sa te imbeti?

23 răspunsuri:
| valy311 a răspuns:

Da-mi si mie id tauhappydaca nu te superihappyla mesajetongue

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru valy311):

Nu pot sa trimit mesaje

| valy311 a răspuns (pentru MihaelaOtilia):

Atunci baga id meu vali_ciocarlia

Lasa-l aici atunciibatting eyelashes

Atuncii lasa-l p aici p undeva

| neutrino a răspuns:

Ai 15 ani si nu stii cum e cu sexul oral?

| Jardelin a răspuns:

Auzi ce preocupari are mucoasa asta mica! Nu si-a tras-o inca niciodata, dar e preocupata cum s-o suga, daca sa inghita sau nu si ce impresie ar putea sa faca! Se mai intreaba de ce asa-zisul ei prieten de 21 de ani nu i-o trage ei care are 15 ani!

Ai sa ajungi departe mucoaso, tine-o tot asa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stimata domnita, oi fi tu o fire deschisa si nu e nicio problema ca ceri sfaturi despre ce cadouri ar fi dragut sa ii faci iubitului tau dar despre restul..."cum sa fac sex oral, ce sa fac cu lichidul seminal?" Nu ti se pare si tie asa un pic prea intime aceste aspecte ca sa le pui asa intr-o discutie in fata a zeci de mii de utilizatori ai acestui site? O persoana care se respecta pe sine nu vorbeste niciodata in public despre intimitatile din propriul dormitor. In plus aici este vorba despre preferintele fiecaruia. Unii prefera intr-un fel altii in alt fel si cel mai potrivit este sa vorbiti intre voi despre aceste lucruri. Numai asa veti sti cu exactitate atat unul cat si celalalt ceea ce va place sa faceti sau sa vi se faca.

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu stiu ce vreau sa fac si in mare parte si cum. Eram curioasa de parerea unui baiat. Ce prefera ei. Vreau sa fie totul perfect, iar sub protectia anonimatului oferit de acest site pot intreba orice.

| stpu a răspuns:

Eu sunt baiat asa ca nu pot sa te invat cum sa faci sex oral. Sa inteleg ca tu vrei sa-ti spuna cineva cum s-o iei in gura?
Apropo, baietilor cel mai mult le place sa-si dea drumul in gura celei care le face sexul oral, si aici n-ai decat s-o tii pana o scuipi la baie sau s-o inghiti. Vorba uneia, acum daca tot ai facut-o, inghite-o si pe-asta. laughing
O tableta cu siguranta o sa-i placa mai mult decat lantul laughing
Te poti imbata si cu bere, asta depinde de cat rezisti tu. De ex eu de la whisky ma imbat greu, dar de la bere foarte usor.

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru stpu):

Mersi. dar voiam sa stiu ce parere are un baiat daca fata inghite. Nu o sa o considere usuratica sau ceva de genul asta? Eu vreau sa il imbat pe el si el nu prea bea. Vreau ceva sa se imbete dintr-un paharel

| stpu a răspuns (pentru MihaelaOtilia):

Draga, chiar daca inghiti, chiar daca nu, oricum te va considera o usuratica pentru ca de la 15 ani faci sex oral. se va intalni cu prietenii si le va spune "o vedeti pe aia? mi-a supt-o de nu se mai satura" si chestia ca ai inghitit va fi ca o... completare.
daca nu vrei sa fii usuratica - nu face sex oral, si nici anal. poti sa ti-o tragi in o mie de pozitii cat vrei.
daca sexul oral e si placerea ta, macar fa-l cum trebuie - inghite sperma.

| MihaelaOtilia a răspuns (pentru stpu):

El nu este asa. Ma iubeste mult. El nu mi-a cerut nicidoata nimic de genul si cand am deschis eu subiectul a zis ca nu vrea momentan. Eu insa il doresc mult si vreau sa fac acest pas. Este 100% dorinta mea

| McSergio91 a răspuns (pentru MihaelaOtilia):

Da-mi add pe mcsergioiasi si specifici cine esti si-ti explic eu tot ce vreiwinking app am 21 de ani, partea preferata a actului sexual este oralul. daca vrei sa-ti explic pe intelesul tau si fara sa citesti atatea aberatii dai add.winking

| Vibrations a răspuns:

This little girl slays the dragons...LIKE A BOSS

| Patricia96 a răspuns:

Iubita mea, esti pe cale sa faci o mare greseala! eu am 16 ani, nu 30!
Inteleg ca aveti 2 ani si deja ati rezistat fara sa faceti.dar totusi ..nu este bine.@saluttraim a spus bine...barbatii sunt mai barfitori decat femeile laughing
Intelege, daca aveai 17 18 ani era foarte ok dar asa...iti distrugi copilaria..nu crezi?
astept raspunsul tau.

| mikyandy97 a răspuns:

Inseamna ca nu ati baut tuica un gat si te-a dus dracului laughing

| redscorpion26 a răspuns:

Salutare! am 26 de ani si chiar predau asa ceva, daca vrei mai multe raspunsuri ma gasesti pe irycs_4_u id messenger.Ok hai sa trec direct la subiect.Nu ti se pare ca esti prea mica sa incerci asa ceva? ma uit la unele raspunsuri si chiar au dreptate persoanele respective,normal o sa te considere o usuratica, ai sa vezi pe zi ce trece ca anumite persoane o sa te arate cu degetulsad. Draguto, te sfatuiesc sa mai astepti sa faci asa ceva, mai ales sex oral, nu te-as sfatui nici la sex normal. Sper sa ma asculti!

| elanana a răspuns:

Pana la urma ati facut? cum a fost?