anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
o sa încep direct, care credeti ca sunt sansele unui băiat de 17 ani (eu) la o fata de 18 ani? Ne intelegem bine de ceva vreme,vorbim mult,aproape zilnic,râdem si asa dar sunt descurajat,adica eu sunt obisnuit si asa mi se pare normal,sa fie el mai mare pentru ca stim cu totii,fetele cauta baieti de la care sa poata învața ceva,adica de ce s-ar uita ea la mine,cam chestia asta ma tot macină,nu nu a mai avut prieten,e o fata foarte cuminte, de aia îmi si place happy
Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu fi fraier, sari pe ea nu conteaza varsta sunteti la varsta la care trebuie sa zburati din floare in floare ca albinutele. iesiti in club imbatativa si faceti sex salbatic

| corbulalbrosu a răspuns:

S-a afirmat de foarte multe ori ca iubirea nu are varsta deci puteti incerca si voi ca multi altii care au facut-o inaintea voastra. Nu aveti nimic de pierdut, asa ca aveti toate sansele sa castigati acest pariu cu dragostea. Succes.

| neutrino a răspuns:

Ai sanse mari, nu le rata prosteste!

| Oana92 a răspuns:

Diferenta e nesemnificativa. Scoate-o in oras si arata-i ca o placi. Succeswinking

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nu te mai framanta, poate esti un tip mai misto ca unul de 20 si ceva de ani. Deci daca fata ti-a dat verde, ce mai astepti?

| stolz a răspuns:

Dacă te place... faptul că ești mai mic decât ea cu DOAR un an, nu o deranjează cu nimic. Crede-mă!