Te sfatuiesc sa iti reformulezi povestirea. nimeni nu va fi dispus sa citeasca atat de mult fara o exprimare coerenta cu semne de punctuatie.
Eu cred ca el nu vrea sa fie cu tine dar a spus ca nu poate ca sa se justifice si sa-ti fie tie mai greu. Eu am cazut intr-o problema asemanatoar, am gasit mesaje unde fratele ii spunea sa nu se mai apropie de mine daca nu ma iubeste (in alte cuvinte) dar el a negat si mia demonstrat ca tine la mine. Acum avem jumate de an impreuna si suntem fericiti (si cu fratele se impaca). Daca el te iubea nu se speria de vorbele fratelui tau. E greu in asa cazuri pentru ca nu stii cu care sa tii, apoi fratele tau nu iti vrea decit binele si nu a vrut ca un oarecare sa o faca pe sora lui sa sufere. El tot e baiat si intelege mai bine dupa gesturi daca acel baiat te iubeste sau nu.dar bho tu faci ce vrei, e viata ta. Trebuie sa gresesti ca sa intelegi unele lucruri
Da tu parinti nu ai sa le zici ca s-a bagat fratetu aiurea? sau vb direct cu fratele tau cu ce drept se baga el? plus daca si-a gasit atat de repede alta clar nu tine la tine nu ai de unde sa-ti dai seama doar din felul in care o spune stai linistita zii lu fratetu sa nu se mai bage si uitral pe ala si-a batut joc de tine