Deci,tu il placi.
Si el te place, dar cred ca nu la fel de mult.
Incearca sa nu-l prea stresezi, adica sa-l bagi mereu tu in seama ca apoi ii se va urca la cap si nu e bine.
Buna seara! Esti "in love" total.)) Pai, dupa cum au zis si cei care au mai comentat, pastreaza un pic de mister, asteapta ca el sa te bage in seama si dupa "bate" apropouri este pacat sa nu fiti impreuna va fi foarte interesant. Si nu este ciudat, este normal iti place de el, vrei sa fi 24/24 cu el, sa vorbiti, sa radeti, etc, presupun, nu? De aici vine acel, "mi-e dor". Fi tu si vine de la sine. Mult curaj, expira, inspira ) O zi buna!
De ce crezi ca va fi interesant? x_X
De ce? Hmm, sa vad daca pot sa explic ca sa ma intelegi) Prin felul tau de a fi, adica nu cred ca o sa ramaneti fara subiecte de discutie, o sa radeti mereu si daca mai sunteti si impreuna clar totul maxim ca sa zic asa. Adica ceva nou in fiecare zi. Deci curaj(gaina ca te tai) vorba aia, glumesc. Bafta!
El oricum nu ma baga in seama .
daca nu-l bag eu, nici el nu ma baga.
Nu ma baga deloc in seama. eu nu pot face nimic
nu vreau sa par.
Da, da, nu vrei sa pari complet disperata. Pai cum facem? )) Incearca intr-o zi sa nu il bagi in seama tu prima, asteapta, fa "curent" pe mess, mai iesi un pic, dupa un timp din nou intrii) Si daca in ziua aia nimic, mai fa si urmatoarea asa, daca te place nu va rezista sa nu iti spuna macar un salut, nu crezi?
Ai dreptate. eu una nu cred ca ma place. ma rog, se mai intampla
Crezi? Esti convinsa 100%? Uite eu cred ca totusi tine la tine. Daca zici asa, poate tu nu il placi asa de tare si este numai un moft. Nu risti nu castigi. Mult noroc!
Nu stiu. voi imi faceti sperangte )
Sperante****