| andreea95a a întrebat:

Bună TPU.
O să sune ciudat, dar asta e. big grin Nu e vina mea.
Acum câteva zile am început să vorbesc cu un băiat, pe care-l cunoasteam de mult timp, dar nu comunicam. Am vorbit foarte mult într-o zi. Am observat că avem foarte multe lucruri în comun. Suntem aceeași zodie, ascultăm aceiași muzică, aceleași melodii. îi plac lucrurile care îmi plac și mie. Am simțit "ceva" (nu știu mai exact ce) din prima zi. Mi-a zis că sunt drăguță, chestii de genul ăsta.
După câteva zile am vorbit iar și eu eram sub efectul unor pastile (asta e altă poveste și vă rog să nu săriți cu gura, VĂ ROG!). vorbeam și cu o colegă. și i-am trimis lui propoziția, pe care trebuia să i-o trimit ei. A insistat să-i spun despre ce era vorba, apoi mi-a spus să nu-i spun dacă nu vreau. nu i-am spus! Au urmat alte întrebări și până la urmă i-am spus despre ce era vorba, colega mea insista să-l întreb dacă mă place laughing. Pentru că eu am întrebat-o : oare mă place?
Așa. când i-am spus ce vorbisem cu fata aia a spus : Ești tareeee!
Am mai vorbit puțin și s-a dus să doarmă. De obicei eu îl bag în seamă. mă mai bagă și el, dar mai mult eu.
Simt că "mi-e dor" de el, simt ceva. și nu știu ce. e ciudat, dar. straight face
Ce să fac? straight face

Funda! big grin

13 răspunsuri:
| Mikhtarian a răspuns:

Deci,tu il placi.
Si el te place, dar cred ca nu la fel de mult.
Incearca sa nu-l prea stresezi, adica sa-l bagi mereu tu in seama ca apoi ii se va urca la cap si nu e bine.

| LittleShyDevil a răspuns:

Buna seara! big grin Esti "in love" total.laughing)) Pai, dupa cum au zis si cei care au mai comentat, pastreaza un pic de mister, asteapta ca el sa te bage in seama si dupa "bate" apropouri este pacat sa nu fiti impreuna va fi foarte interesant.laughing Si nu este ciudat, este normal iti place de el, vrei sa fi 24/24 cu el, sa vorbiti, sa radeti, etc, presupun, nu? big grin De aici vine acel, "mi-e dor". happy Fi tu si vine de la sine. Mult curaj, expira, inspira laughing) O zi buna! tongue

| andreea95a explică (pentru LittleShyDevil):

De ce crezi ca va fi interesant? x_X laughing

| LittleShyDevil a răspuns (pentru andreea95a):

De ce? Hmm, sa vad daca pot sa explic ca sa ma intelegilaughing) Prin felul tau de a fi, adica nu cred ca o sa ramaneti fara subiecte de discutie, o sa radeti mereu si daca mai sunteti si impreuna clar totul maxim ca sa zic asa. laughing Adica ceva nou in fiecare zi. Deci curaj(gaina ca te tai) laughing vorba aia, glumesc. tongue Bafta! big grin

El oricum nu ma baga in seama straight face.
daca nu-l bag eu, nici el nu ma baga.

Nu ma baga deloc in seama. laughing eu nu pot face nimic straight face
nu vreau sa par.

Da, da, nu vrei sa pari complet disperata. Pai cum facem? laughing)) Incearca intr-o zi sa nu il bagi in seama tu prima, asteapta, fa "curent" pe mess, mai iesi un pic, dupa un timp din nou intriilaughing) Si daca in ziua aia nimic, mai fa si urmatoarea asa, daca te place nu va rezista sa nu iti spuna macar un salut, nu crezi?

Ai dreptate. eu una nu cred ca ma place. laughing ma rog, se mai intampla big grin

Crezi? Esti convinsa 100%? Uite eu cred ca totusi tine la tine. Daca zici asa, poate tu nu il placi asa de tare si este numai un moft. Nu risti nu castigi. Mult noroc! tongue

Nu stiu. voi imi faceti sperangte laughing)

| andreea95a explică (pentru andreea95a):

Sperante****

| Geezgirl a răspuns:

Love is in the air!

| secret093 a răspuns:

Te-ai indragostit laughing)