Esti intr-o situatie delicata. Te simti ranita de prietena ta si in acelasi timp nu poti fi suparata pe ea deoarece nu are nici o vina. Eu nu te sfatuiesc sa-l uiti fiindca, dupa cum ai spus tu asa ceva iese din discutie. Iti spun doar sa te calmezi, stiind ca prietena ta nu e interesata si sa incepi sa iti dezvolti o oarecare relatie cu el. Afla-i interesele si incet-incet deveniti prieteni. In timpul asta o sa o uite pe fata respectiva, deoarece tu ii vei fi mai apropiata. Bafta
Vorbeste cu el, intalniti-va undeva, si spune-i tot ce simti pentru el, si vezi ce zice, poate simte si el la fel, iar daca nu, mai buna nu mai incera sa te comb cu el, iubire cu forta nu merge crede-ma, sau macar spune-i sa iti dea macar o sansa. bafta!
Crede-ma,stiu cum te simti,chiar stiu! Dar am mers intr-o excursie,am stat toata ziua de vorba cu el, si, totu vine de la sine.
Sau daca nu, da-l draku.Cand vezi unu mai frumos, il arunci pe celalalt.
Stii mai bine incearca sa-l uit un an e floare la urche sa stii fa as asa sa nu fie al doilea an.Si eu am iubit un baiat 5 aproape 6 ani si nu neam intilnit dar am avut relatii.Si dupa ce-am avut cu el mi-am dat seama can viata mea voi iubi mii de baieti.