| KwonJiyongParkJimin a întrebat:

o sa va dau cateva detalii, apoi va pun intrebarea.
Sunt clasa a 9-a, implinesc 16 ani, sunt din comuna Ciobanu.parintii mei nu imi dau voie sa am inca prieten, dar cu toate acestea, eu am unul de aproape 2 saptamani.
El este din Harsova, un oras aflat la 4 km(cred) distanta de Ciobanu.
Invatam la acelasi liceu.Are 18 ani.
Mi-a dovedit si imi dovedeste ca ma iubeste. Nu are minute si nici sms-uri,dar de cate ori intra pe facebook ma baga in seama(eu nu prea il bag pentru ca nu vreau sa devin stresanta pentru el),imi da link-ul multor melodii care se potrivesc relatiei noastre,imi spune cuvinte frumoase,imi spune mereu ca ma iubeste,pe facebook a pus ca este intr-o relatie,le-a spus si prietenilor lui ca suntem impreuna etc etc. Luni a venit la Ciobanu doar ca sa ne vedem,ceea ce m-a facut sa cred ca ma iubeste cu adevarat.
Cand ne-am intalnit,el a inceput un dialog care ma baga in ceata:
el: esti o virgina!
eu:asa, si? te deranjeaza?
el:da
eu:de ce?
el: vreau sa fiu eu primul.
I-am spus ca eu sunt prea mica pentru asa ceva.
si acum va intreb pe voi(intrebarea are si variante si astept si
sfaturi, daca aveti):
Sta cu mine pentru ca:
a) ma iubeste
b)vrea doar sa ma culc cu el
c)ma iubeste cu adevarat si vrea sa fiu doar a lui big grin
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| emmaemilia a răspuns:

C

17 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

B. El nu te iubeste. Daca te-ar iubii nu ar cere sa faceti sex, indiferent de vechimea relatiei. Atunci cand te iubeste nu iti va cere sa faceti sex si, chiar daca o faceti, se intampla de la sine.

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru mat31new):

Nu mi-a cerut sa facem sex. mi-a spus doar ca vrea sa fie primul big grin

| drogh a răspuns:

Daca ti-a dovedit de multe ori ca te iubeste, atunci probabil are teama de a nu te pierde si reiese varianta c. Insa, daca s-a dat bine pe langa tine doar pentru a afla ca tu esti virgina si sa te faca sa-ti pierzi puritatea, deja trecem la varianta b. Acum tu trebuie sa-ti dai seama, ca tu-l cunosti mai bine-n realitate si stii ce este de capul lui...Cum poti sa faci asta? Pai, prin faptul cum iti vorbeste, prin atitudini, gesturi.
P.S: Ca sfat final, ca sa il testezi, ii spui asa :,, Daca vrei chestia asta cu adevarat, atunci va trebui sa mai astepti inca 4-5 ani, atunci cand ma voi simti cu adevarat pregatita. In plus, avem doar doua saptamani, ceea ce nu este mult pentru a merge spre un pas asa de mare.'' Apoi, vezi ce se intampla.
Multa bafta!
Un an nou bun iti doresc!

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru drogh):

Mersi! nu stiu ce sa cred! el imi dovedeste ca ma iubeste. adica a venit sa ne vedem intr-o zi foarte friguroasa, a dat bani pe drum, m-a asteptat minute in sir in statie si deja vrea sa-mi cunoasca familia. El i-a spus mamei sale ca suntem impreuna.La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil vrea doar sex.
Mai exista o mica sansa sa tina atat de mult la tine incat sa isi doreasca sa fie primul barbat din viata ta si sa nu te fi dezonorat alticineva ineaintea lui pentru ca vaginul tau e un loc sacru in care doar el va avea voie sa intre si asta doar cand tu vei fi pregatita si iti vei da acordul.
Neee, slabe sanse, vrea doar sex.

| DoriKat a răspuns:

B) nu te lasa prinsa in "vrajile" lui, mai ales daca parintii tai nu iti dau voie sa ai prieten. gandeste-te ca iti distrugi ce ai mai de pret, si daca esti de 2 saptamani cu el si deja ti-a carut asta, imi pare rau sa-ti spun dar cu siguranta vrea sa profite de tine!

| WildDream a răspuns:

Nu visa inca de acum la iubire ca nu se pune problema de asa ceva. Aveti doar 2 saptamani si el deja iti zice ca vrea sa se culce cu tine, tare "mult" te mai iubeste nu am ce sa zic.
Profita si el de faptul ca tu nu ai mai avut prieten (si nu stii cata vrajeala au baietii in cap) ca sa-si intre mai repede pe sub piele poate poate ii pica si lui ceva. Daca tine la tine o sa astepte sa te simti pregatita, asa ca nu face prostia sa te culci cu el dupa atat de putin timp.

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru WildDream):

Am mai avut prieten. Ne cunoastem de doi ani. Si el se poate culca oricand cu o fata. O tipa se roaga de el sa se culce cu ea.

| darriya a răspuns:

Daca erai atenta la ceea ce a spus "vreau sa fiu eu primul"adica dupa ce se culca cu tine nu-l mai interesezi, poti trece la al 2-lea laughingcum sa te iub? nici vb, vrea doar calarire cu tine, la anii lui nu vrea ceva serios.mai si spune "esti o virgina"si ma deranjeaza"cand el trebuia sa-ti spuna ca se bucura ca esti virgina ca nu esti ca si celelalte si ca are un respect fata de tine, dar vad ca nu are, lasa-l.pt ca te va prostii usor, usor.si vei suferi tu mai tarziu.

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru darriya):

A spua "vrea sa fiu primul", dar nu a spus ca "vreau maine" sau "cat de curand".

| darriya a răspuns (pentru KwonJiyongParkJimin):

Atunci care-i intrebarea? culca-te cu el daca esti .....bafta.

| darriya a răspuns (pentru KwonJiyongParkJimin):

Se vede ca esti un copil.primul adica sa te culci cu el, si pe urma te lasa, trebuia sa spuna primul si ultimul...nu primul.mai ai de invatat in ce lume traiesti.

| schmoll a răspuns:

Simte afectiune,dar stii, are si el o varsta, e greu pentru el, dar daca te iubeste va accepta, totusi dupa 2 saptamani...eu nu cred ca poti iubi in 2 saptamani,poti simti afectiune,poate sa iti placa, sa ti la ea, dar iubire nu, oricum sa vi dintr-un sat vecin pentru o fata inseamna ceva, imi amintesc de mine cum mergeam 100 de kilometri pentru o intalnire, pierdeam cate 7 ore in gara, si deznodamantul a fost crunt, am fost marioneta, si aveam 15 ani atunci, deci nu te imbata cu apa, ai grija sa nu fi o prada,

| cristinel87 a răspuns:

B

| RM94 a răspuns:

B) Sex just sex.

| MarianDeluise a răspuns:

laughing partea cu "Esti o virgina" laughing cred ca a spus-o in gluma sau ca sa te tachineze.
saaaaau... poate a batut un apropo :d sa vada daca esti interesata sau nu big grin

| Jojo2000 a răspuns:

D)isi bate joc laughing adica 2 saptamani si pfff e panarama totala isi bate joc! laughing si cum sa nu-ti dea voie parintii sa ai prieten?
Daca ar fi sa luam lucrurile in alt mod POATE(mici sanse) ca el chia sa tina la tine dar are si el nevoile lui asa ca daca tu chiar tii la el ar trebui sa faci un sacrificiu doar daca te simti pregatitawinking sincera sa fiu sunt cu un tip cu 5 ani mai mare ca mine de vreo 6 luni si am discutat de multe ori problema asta si mi-a spus ca ma iubeste si ca ma va astepta pana cand o sa fiu eu ok cu chestia asta... deci daca te iubeste te va asteptawinking bafta