anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa va descriu o situatie si va rog sa imi spuneti daca este posibil ca baiatul sa simta ceva pentru fata(nu atractie fizica). Deci baiatul vine in clasa si intreaba ceva. Toti raspund printre care si fata. El spune "taci nu te mai baga atata in seama". Insa mai tarziu isi pune capul pe umarul ei chiar daca ea ii spune sa o lase in pace. Fata scapa apoi ceva pe jos. Baiatul se apleaca si i le impinge mai departe fata fiind nevoita sa se duca dupa acel obiect. Peste ceva timp prietenul cel mai bun al baiatului incepe sa o faca pe fata "proasta" "tocilara" "plangacioasa" iar baiatul rade. Insa mai apoi baiatul incepe sa lucreze la ceva si sa ii ceara parerea fetei pentru orice face rugand-o sa ii sugereze ce ar mai putea sa imbunatateasca. Toate acestea se intampla intr-o zi. As vrea sa stiu daca este posibil ca baiatul sa simta ceva mai mult ca atractie sexuala fata de fata. Ofer funda multumesc pentru ajutor!

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Comportamentul respectiv este un mod de tachinare infantila si este caracteristica tuturor baietilor imaturi si..."retardati" din fire. big grin

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Deci nu are sentimente puternice si sincere pentru ea nu? laughing

| BlyeeetAK47 a răspuns:

E mai mult bataie de joc decat atractie sexuala. Daca era atractie sexuala, facea perversiuni.

| deeixx1256 a răspuns:

Presupun ca da....adica iti cerea parerea si ii pasa de ce ii spuneai. Si celelalte chestii pot demonstra ca este indragistit.

| Maya45 a răspuns:

Baiatul ar putea rade de ea.
Asa fac toti baietii din clasa mea cu o fata mai timida.Practic,face misto de ea.