Ai putea fi mai indrazneata.Ai putea sa-l duci intr-un loc unde nu va vede nimeni si pur si simplu sa-l saruti.Vei vedea ce parere arte despre sarut si iti vei da seama daca te place. Daca esti mai rusinoasa incearca sa iti invingi timiditatea.Mult succes!(daca ai putea sa imi dai mie raspuns castigator, te rog)
Pai e clar ca esti un copil. tu esti de vina ca ei doi sau indragostit si mai mult asa ca nu stiu dc iti vine a o omori pe iulia. logic ca o adora pe iulia nu pe tine. cred ca ar trebui sa ii lasi sa fie impreuna pentru ca nu ai sanse sa fi mai cool ca iulia din moment ca tu ai fost asa proasta incat sa intaresti relata dintre ei doi. deci iuliaa e cool si chiar imi place tipa. bravooo iulia. scuze ddary su cum te-o chema. nu ai nici o sansa cu bogdan.
Sau ai putea sa nu mai fii o idiota disperata, din moment ce iti vine sa o omori inseamna ca esti cam disperata si nu prea vei avea parte de baieti care sa tina la tine cu adevarat
1. Esti proasta
2. O place pe Iulia din moment ce a zis ca ii place de ea...
3. Nam inteles aproape nimic
Laso balta, prietenul meu Bogdan no sa se uite niciodata la tine...el mi-a spus sa-ti spun...
Fii mai indrazneata. adica incearca sa il seduci. daca stai in banca cu el de patru ani de zile, incearca sa stai si tu cu el afara in pauza... si din greseala sa il iei de mana sa te uiti la el sa ii zambestii.
beausingurlamasamea întreabă: