| angelkissing a întrebat:

O sa va pun o intrebare cam banala si penibila dar totusi incerc.

Mi se intampla mereu ca inainte sa se intample ceva (rau sau bine) ma gandesc la acel lucru iar apoi se intampla sau inainte sa sune cineva stiu deja cine e, iti vad doar privirea si imi dau seama ce vreau sa'mi spui, de multe ori ma trec fiori, am multe dejea-vuuri (scuzati'ma ca nu stiu cum s scrie), am vise cu peroane pe care nu le-am cunoscut niciodata si nici nu stiam ca au trait (au decedat ). Si inca odata imicer scuze ca pun intrebarea e mai multe ori dar vreau sa aflu opinilee tuturor a da am uitat sa va mai zic ceva cand trec pe langa o persoana sau daca ma desparte de ea doar un zid ii simt vibratia ii simt prezenta dar la fiecare diferit.

Credeti ca am ceva puteri paranormale, mi-am dorit d mica asta. Va rog nu luati la misto.Multumesc!

3 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Nu exista asa ceva! Se spune ca oamenii gandesc cu doar 25 % din creier. Exista oameni, f rar, care pot gandi cu 75 %. Acestia au puterea de-a muta lucruri insa foarte putin cu ajutorul concentratiei.Insa puteri paranormale nu exista.Este posibil sa fii o fire mai intuitiva, mai profunda.

| mgtow a răspuns:

Sunt niste idei care le ai in mintea ta, treaba cu vibratiile nu are cum sa fie adevarata dar stiu ca si eu patesc asa sa ma gandesc la un lucru si se intampla (putem sa-i zicem putere pranormala) si nimeni nu ne-ar crede pentru ca lumea nu sta sa studieze ce ni se intampla noua. Fi calma si nu o sa ai probleme cu cosmarurile din somn.

| 1259854 a răspuns:

Si eu patesc asa, dar nu sunt puteri paranormale ...in ceea ce priveste faptul ca at cand vrei sa se intample ceva si se intample este vba d lege atractiei (uita.te la filmul-documentar The Secert o sa intelegi mai multewinking )