| LaviniaAndreea20 a întrebat:

TPU! O sa va spun povestea mea. Am stat cu un baiat timp de 4 luni iar acest baiat m-a iubit ca pe ochii lui din cap, am fost prima lui dragoste desi el putea sa aiba orice fata vroia la orice ora. iar mie nu mi-a pasat deloc de el il luam in ras, il luam la misto. toata lumea stia ca ma iubeste, a plans de multe ori pentru mine. Iar acum ma rog eu de el de 2 luni sa ma ierte, sa se impace cu mine, sa imi mai dea o singura sansa ca sa ii dovedesc ca m-am schimbat. am inceput sa plang in fata lui acum 2 zile dar degeaba. imi spune ca am gresit mult prea mult si ca mi-am batut prea mult joc ca sa ma ierte. el acum e cu o fata, mi-a spus ca s-a combinat cu ea doar sa ma uite si ca se gandeste in fiecare zi la mine. dar ii cer imposibilul ( sa existe o impacare intre noi 2 ). Va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa mai fac, plang incontinuu

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te amagesti de una singura fara rost, lasa-l si nu il mai stresa pentru ca daca te-a iubit si te iubeste se va intoarce la tine

| neutrino a răspuns:

Este dreptul tau sa plangi, nimeni nu ti-l ia! Cat despre impacarea voastra, las-o balta, el se simte bine asa cum este acum.

| NnDWtf a răspuns:

Treci mai departe, nu o sa mai stea cu tine vreodata. Tocmai pentru ca l-ai luat in ras, de aia nu ii mai pasa lui ca plangi tu. Ce ma amuz cand se intampla asa rolling on the floor daca sunteti proaste/prosti.

| lolylolypops a răspuns:

Stiu cum e, el te iubeste in continuare,mereu o va face, vrea doar sa-ti dea o lectie, sa-ti arate cum e sa faci ceea ce ai facut tu, arata-i ca te-ai schimbat serios, spune-i tot ce ai pe suflet!

| MadaSweet18 a răspuns:

Te-a iubit, ai fost proasta, nu te mai iubeste, plangi.
Gaseste-ti pe altcineva, daca nu te mai vrea nimeni taie-ti venele sau ia 10 diazepame.

| Clauditapisicuta a răspuns:

Imi pare rau dar tu ai gresit!