Daca venea ca prostu sa iti spuna despre ea.e clar ca asa zisul prieten era ea cu care plecase in vacanta.Sau s-a intalnit cu ea in ibiza.totul a fost o joaca pentru el.tu ai ramas indragostita si el cu ea...viata merge inainte.Altadata nu lua totul asa in serios mai ales daca stii ca abia a iesit dintr-o relatie
E trist; eu nu stiu ce sa zic,dar poate te va ajuta povestea mea,pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator; deci:eu am un frate in Anglia,care e frizer; de fapt ce rost are sa te mint, lucreaza la un coafor, el cu inca 5 fete; mai direct - e gay; dar asta e; bine ca e el si n-am fost eu; pentru ca suntem doar doi frati,deci sansele au fost fifti-fifti,cum ar zice englezul; si deci ma invita vara asta la el acolo,sa-mi petrec si eu concediu; bine,eu n-am concediu normal,pentru ca eu nu lucrez, ci iau ajutor social; da' asta-i alta poveste; bun; si deci plec; in autocar langa mine se pune una, la vreo 20 de ani, bunaciune-bunaciune! o las eu o vreme in pace, si pana la urma prind curaj(dupa vreo 5 ore-asa) si o intreb:
-buna,unde mergi?
-in Anglia zice ea;(si nu mintea,pentru ca autobuzu' mergea direct acolo)(zic,in gand:e bine,pana acolo,o combin,nu-mi fac probleme); tu?
-coincidenta,si eu tot acolo;
-ok; pot sa te intreb ceva?(si-mi zambeste)
-te rog,zic eu;
-de ce ai casca asta de motor pe cap? intreaba ea mirata;
-pai eu am un scuter,si am vrut sa-l iau cu mine,si l-am lasat in autogara,pentru ca nu mi-a dat voie cu el in autocar!
-ok;
si de aici,incepe ea sa-mi povesteasca toata treaba:cum ca a cunoscut pe unul pe facebook,care de fapt e roman,din Timisoara,si lucreaza pe santier,si care -vezi,doamne-ar avea mari relatii pe acolo,chiar si la curtea regala,si i-a promis ei ca o ajuta sa-i gaseasca ceva de lucru; si ca traieste cu el o frumoasa poveste de dragoste; bine,virtuala; si ca s-au certat de cateva ori,tot asa pe mess,ea il banuieste ca totusi el ar avea pe una, tot din Romania, etc etc; sunt "impreuna" de vreo 2 luni; dar relatia lor merge cam prost,si ea spera sa se schimbe treaba cand se vor intalni feistufeis! bun; acu' ca sa fiu sincer,ea poate ca a mai zis ceva,dar pe mine m-a furat somnu'; pentru ca asa mi se intampla mie cand aud povesti din astea plictisitoare,si in care se dau unii incep sa te abureasca cum ca lucreaza p'afara,ca merg p'afara,sau ca-si fac concediile pe Coasta de Azur,insulele Mauritius si alte paradisuri d'astea exotice; ca sa nu mai zic,ca dupa ce-am iesit din Romania,incepuse fata sa nu mai vorbeasca romaneste,ci a dat-o in maghiara,poloneza,slovaca,apoi,la final in engleza,adica exact in functie de cum treceam prin tarile respective; astea erau harfe de pitipoanca! in fine; bine,ca atunci cand am ajuns in Londran-am mai rezist si i-am zis direct ce cred despre ea, si ea mi-a replicat ca sunt un cocalar, care ma dau rotund ca am scuter; in fine; deci asta e;