Buna.
Cu siguranta te place si dupa cum spuneai si tu poate ca nu iti spune asta fiindca prietenia voastra e importanta pentru el si nu vrea sa piarda asta, si e bine daca gandeste asa.Nu stiu daca tu simti o atractie pentru el,insa daca va placeti puteti incerca sa fiti impreuna,insa sa va promiteti de la inceput ca in cazul in care va despartiti veti ramane prieteni,uite mai demult am fost prietena cu un tip,dupa ceva timp ne-am indragostit unul de celalalt, si am fost impreuna destul de mult, iar dupa ne-am despartit.A fost aiurea vreo 2 saptamani insa acum e unul dintre cei mai buni prieteni si suntem mult mai apropiati ca inainte fiindca fiind impreuna ne-am cunoscut si mai bine.
Bafta si ai grija ce alegere faci :*
Draga mea, prima data trebuie sa fiti best friend. (cei mai buni prieteni) ajungi sa-l cunosti mai bine si cu adevarat tii la el, saruta-l si sa fii cu el impreuna ca meritati:X
Aoleo pai daca mai arata si bine si tea si sarutat e clar ca te place[daca nu te placea nu te saruta]pune mana pe el ce daca a fost cel mai bun prieten poate fi si iubit
Intreba-l intre 4 ochi ce simte...si poate te lamureste...si daca iti spune ca te iubeste nu inseamna ca strica prietenia.
Hmm.Eu am impresia ca te foloseste. Daca te-ar place probabil ar vrea sa fie cu tine, dar vad ca nu-l deranjeaza daca vrei sa fii cu altul.Si daca ati fi buni prieteni si nu ar vrea sa strice aceasta 'prietenie' nu ar face asta.
Buna, cunosc astfel de situatii si crede-ma ca el tine foarte mult da tine dar s-a legat o relatie mare de prietenie, sunteti ca niste frati, iar lui ii este frica daca nu va merge relatia ca veti incheia si relatia de prietenie... Eu zic sa purtati o discutie, sa ramaneti la sarutatul pe obraz pentru ca asa este cel mai bine crede-ma . El vrea mai mult deoarece a inceput sa te cunosca foarte bine si stie ce fel de persoana esti, si este convins ca, daca v-a continua asa va merge...
Succes