Depinde de motivul pentru care evită bătaia, fiindcă este inteligent ori fiindcă este laș? Că mi-ar fi de folos să știu dacă tipul cu care sunt în momentul respectiv, în caz că ne atacă unii, rămâne să lupte ori fuge și mă lasă de izbeliște, nu?
Nu-mi plac smecherii și bătăușii dar vreau totuși pe cineva lângă care să mă simt în siguranță, nu cred că e o cerință exagerată.
Doar aia ne plac, mereu ne ducem acolo unde auzim ca-s batai si ne combinam cu aia care au castigat bataia :* :*
Pe TPU sau real? pe TPU prefera baieti sensibili,plangaciosi, timizi, non lifer, antisociali, nu conteaza fizicul, real e alta treaba
Daca vrei citestema
Daca chiar vrei sa afli vezi si tu diferite cupluri cum sunt, citesti teoria evolutiei,afli ca siguranta e pe primul loc pentru femei,siguranta inseamna
aspectul fizic
statut social
statut material
personalitate
nu trebuie sa fi perfect, nimeni nu e, totul e sa nu te resmenezi, daca tu citesti ca nu conteaza nimic nu o sa faci nimic, eu unul spun ca poti evolua ca individ, daca stii ceea ce conteaza man
Ba ai drepate prin ce zici dar in loc de Rose trebuia sa dai exemplul fetelor din realitate care-l admirau pentru personalitatea lui, printre care si eu )) Ca asa suna doar SF si stupid cand zici de relatia unor actori obligati sa sa se prefaca indragostiti unu de altul
Doar proastelor continua sa le placa baietii de cartier, rebelii si smecherii.
Fetelor cuminti, le plac baietii cuminti si inteligenti.
Din păcate sunt și fete care stau cu băieți care le agresează. Pe astea nu le înteleg.
Mai exista si fete care nu doresc sa aiba tangențe cu asemenea persoane.Mai bine stai singură
Confunzi filmele cu realitatea Doar o proasta ar vrea vreun d-asta cu ochiu vanat si doi dinti scosi care abia leaga 2 cuvinte da stie sa se bata si sa se dea smecher
Parerea mea sincera este ca majoritatea sunt niste panarame fitoase si trebuie sa ai grija sa nu fi luat de pr0st.
Anonima17191 întreabă: