| didixdsgregtrh a întrebat:

Oare poti sa spui "te iubesc" fara sa simti? eu una nu pot. funda si vot la cel mai convingator raspuns.

Răspuns Câştigător
| unknow a răspuns:

O poti spune, poti spune orice, dar daca nu simti, nu are rost nici eu nu pot spune asta fara sa o simt dar pe pamant exista si oameni rai, care nu`ti vor binele si sunt doar pe interes, acei oameni spun orice pentru a obtzine ceea ce vor, greseala ete a celui ce`i ofera sinceritate si afectiune si il crede. deci fiecare a suferit dupa un ``te iubesc`` fals sad. asta e! intr-o buna zi, roata se va intoarce, iar acel om fals va realiza greseala facutahappy/.

eu sper ca ti-am explicat destul de citetz! iti doresc multa bafta si sa ai parte numai se ``te iubesc-uri`` sincere:*:**big grinbig grin:*:* love struck papa

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cine e om cu intentii de interes sau avere o spune, dar crezi tu ca mai exista cineva care merita sa ii zici Te iubesc? Nu cred.

| LiveYourLife a răspuns:

Da poti sa spui asta fara sa simti...dar persoanele care fac asta o spun numai ca persoana de langa ei sa se simta bine

nici eu nu pot sa spun asta daca nu simt ...trebuie sa vina din interior caci daca o spui numai ca sa te afli intreaba nu are niciun rost
chiar am intrebat unele persoane de ce spun"te iubesc"daca nu este asa si primesc acelasi raspuns"ca sa se simta bine..."

| TheSpecialOne a răspuns:

Eu pot sa ii spun " Te iubesc" orcui daca NU simt nimic pentru acea persoana dar daca simt ceva pentru ea e un pic (un pic mai mult) cam greu.

| KellyK13M a răspuns:

Eu nu pot

| george89 a răspuns:

Eu nu pot sa fac asa ceva, dar hey, asa sunt eu, mai provincial, poate tu esti mai moderna ca vad ca e la moda sa fii asa... big grin

| ozulll a răspuns:

Oricine poate. trebuie doar sa iti dai seama daca pers respectiva simte sau nu. hint: daca e emotionata sanse mari sa da

| Lolololalali a răspuns:

Din contra, cand nu simt pot spune mult mai usor. Fara sa simti asta, "Te iubesc" sunt cuvinte fara o valoare atat de mare, pe care le spun cu usurinta. Daca iubesc cu adevarat as spune-o emotionata, rusinata si mult mai greu.

| ღஐNicoleღஐ a răspuns:

Nu poti spune oricum "TE IUBESC " fara sa simti absolut nimic! E un cuvant mare un cuvant foarte mare! Asa ca tine minte! nu iubi fara cuvinte!

Răspuns utilizator avertizat