| Anonimms128 a întrebat:

Bună TPU,Ofer funda și nu doresc răspunsuri fără rost, Trebuie sâmbătă să mi vină menstruatia dar mie îmi venea tot timpul cu 2-3 zile mai rapid am avut doar dureri de burtă ușoare ca și când trebuie să vină și mă doare puțin sânii și s-au umflat puțin,Duminică săptămâna trecută am avut sex neprotejat în zii fertilă, Ce credeți ca sunt șanse să fii rămas însărcinată nu prea știu ce să cred …Nu doresc răspunsuri la misto sau care nu își au rost sau să mă judecați mulțumesc

9 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

A ejaculat in tine?

| Marius22222222222 a răspuns:

Daca nu a ejaculat in tine nu poate fi vorba de o sarcina. întârzierea menstruației poate fi și pe baza de stres

| Anonimms128 explică (pentru Marius22222222222):

Nuuu bineînțeles a scos afară când venea dar mie cam teamă

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai facut sex neprotejat, atunci sunt sanse sa ramai insarcinata.

Nu doresti raspunsuri sau sa fii judecata. Vrei felicitata?
Atunci nu mai veni pe aici sa ceri confirmari nerealiste!

| Marius22222222222 a răspuns (pentru Anonimms128):

Stai liniștită

| Anonimms128 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Auzi hai să ți spun ceva eu nu am nimic cu tine nu te-am jignit nu nimic atunci tu de ce vorbești? E problema mea unde pun răspunsuri și când nu-ți convine treci frate peste nu ești obligat/a să răspunzi și totul e adevărat nimic din ce am spus nu a fost la misto cine ești tu să mă judeci îmi știi viața sau știi ce am făcut și ce nu? Aaa păi ca nu așa ca…. mersi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Anonimms128):

Ai 14 ani!
Spui singura ca faci sex neprotejat, pe urma tot tu o faci pe ofensata.

Ai intrebat, ti-am raspuns: sunt șanse să "fii" rămas însărcinată
Nu-ti place raspunsul, asta e problema ta.
Te vei responsabiliza cand vei ramane gravida, pentru ca nu vrei sa asculti de sfaturile pe care le primesti.

| Robert2526 a răspuns:

Daca ai facut duminica pe 10, nu erai in perioada fertila ( daca zici ca trebuie sa vina sambata)

Nu am motive sa cred ca esti insarcinata! Cat despre steaua rasarita, e un frustrat batran si tampit, nu il baga in seama

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca sunt sanse de sarcina.