| BettyEllA a întrebat:

Ofer funda si vot!
Aseara am facut dragoste cu iubitul meu [eu am 15 el 17] si cand mi-a bagat'o m'a usturat foarte foarte tare si m'a durut. nu am folosit prezervativ deoarece iau anticonceptionale.
Ma puteti ajuta cu niste pareri? M'a usturat ingrozitor. crying(

Multumesc >big grin

Răspuns Câştigător
| candora a răspuns:

Mai intii de toate este prea devreme sa iei anticonceptionale.
Iar daca te-a usturat este din cauza ca vaginul tau nu a fost lubrifiat bine. Deci inainte de a face sex propriu zis, sacrificati 10-20 min preludiului, asta ajuta atit la marirea perioadei cit si la calitatea sexului. Astfel, nu te va mai ustura mai mult.
Insa, daca totusi mai apar usturimi de acum inainte, este vorba de o infectie a vaginului si atunci e mai complicat, trebuie sa mergi la ginecologwinking

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala. Trebuie sa te vada urgent un ginecolog.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Asta se intampla cand faci ceva fara sa te informezi inainte!

| bia0000 a răspuns:

Daca iei de la varsta asta anticonceptionale...

| auroraa a răspuns:

Nu ar trebui daca nu erai virgina

| andra_9015 a răspuns:

Daca a fost prima data cand ati facut-o inseamna ca este din cauza dezvirginarii[mai exact din cauza himenului].sau poate fi din cauza unei infectii. poate fi si din cauza hormonilor[de exemplu daca erai inainte de menstruatie, disconfortul sexual poate aparea in urma schimbarilor hormonale.] si exista mai multe probleme/afectiuni care pot fi. daca problema persista ar trebui sa mergi la ginecolog.

| roxycool a răspuns:

La 15 ani? esti nebuna? parinti tai stiu?

| alle332 a răspuns:

Este normal stai linistita

| Cojeae a răspuns:

Pai e normal sa te usture. As mi s-a intamplat si mie. O sa vezi ca data viitoare nu o sa mai doara la fel.

| unknown17 a răspuns:

Iauite p 25 august aveai 15/17 ani :-J

| calin4547 a răspuns:

Da **** cu unsoare de la **** mea