Va place-ti si va iubiti -dar problema e ca sunte-ti la distanta.Nuu puteti sa va vede-ti si asta e aiurea -Cat despre faptul ca nu a-ti putu sa vb cu aia in camera e ceva normal -Nu trebuie sa stie toata lumea ce e intre voi.Un cuplu are nevoie de intimitate si romantism! NU cred ca e ceea ce zieceau unii mai sus ca el vrea doar sex-stai lina. Daca tu nu ai vrut si el a inteles inseamna ca e un baiat oki -te asigur ca daca vroia sa te fu *ta tot oface -sunt metode de care voi fetele nu prea stiti ...Acolo e vb ca el e foarte atras de tine te doreste si de aia a propus sa face-ti sex-adica e in limba dupa tine! Tu nu te mai gandii la asta, incearca sa te vezi cu el mai des si apoi poti sa vb si de sex!
Genul de fata disperata care nu stie sa scrie nici MACAR in limba romana.Trist ca exista si oameni de astia!
Dar tu de ce raspunzi daca nu sti sa vb cu oameni, se vede cine ii desperata adica tu, vezi de treaba si nu intra in seama cu cineva care are nevoie de un sfat, si inca ceva se pare ca tu esti aia care are nevoie de cel mai mult ajutor
Te-a bagat cineva in seama? Sunt baiat pentru cultura ta generala si nu cred ca pot permite unui copil mucos sa se bage in seama cu mine! Vezi-ti de ale tale pustiule!
Buna Diana, nu stiu daca nu imi aduci aminte de cineva, da nu asta conteaza, am vazut ca ai scris ca nu v-ati vorbit ca erau mai multi in camera aia, sa fim serios ce treaba are oameni aia cu voi 2? ....si acuma sincer dupa 1 luna sa iti ceara sa te culci cu el nu prea vad ca e ok treaba,si nu tu esti devina ca esti timida, el ca barbat ar trebui sa inceapa mai orice conversatie, si daca chiar vrei sa vezi ca te iubeste pune-l sa o spun de fata cu toti prieteni, sau mai simplu lasa-l pe el sa o faca fara sa ii spui tu, si crede-ma nu vreau sa te supar cu ceea ce o sa spun acuma dar daca o sa continuati asa mai mult de 2-3 luni nu o sa dureze, si nu uita nu fi naiva sa crezi toate chestiile pe care ti le spune ca ce spun baiatul 80% ii vrajeala si 20% ii iubire asta in primele 3 luni, stiu pentru ca asa faceam si eu cu anumite fete si ai grija sa nu te culci cu el si apoi sa iti para rau.si cum scapi sa nu mai fi timida, pai nu prea se poate asta ii in felu tau de a fi.te pup
Ce vroai sa spui prin "nu stiu daca nu imi aduci aminte de cineva"?
Adica imi aduci aminte de mine acum 2 ani, eram si eu mai timid dar totul s-a schimbat cand am intalnit persoana potrivita pentru mine si asa o sa se schimbe si la tine
HappynewCenusa întreabă: