E simplu, si-a gasit alta. E posibil ca si asazisa plecare in Italia sa fi fost o inventie, ca sa te tina undeva acolo agatata, in timp ce se concentra sa o vrajeasca pe aia, iar daca nu ii mergea, sa te aiba ca o a doua optiune. E doar o supozitie, pentru ca pot fi un milion de explicatii.
Nu e inventie plecarea in Italia.Asta o stiu sigur 100%.a fost plecat timp de o saptamana in concediu.el venea in fiecare saptamana acolo,niciodata nu lipsea,plus ca stiu si prietenii lui c-a fost plecat...
deci nu stiu ce-o fi avand.
nu-i iau deloc apararea, dar nu stiu.da` eu una sunt de parere ca daca vrei ceva, o relatie serioasa c-o fata, lasi vrajelile deoparte si te tii de cuvant.
nu vorbesti asa, doar de dragul de a vorbi.eu n-as face asta.
Nu vreau sa te jignesc prin ceea ce iti spun acum, ci doar sa iti faci o idee despre cum ar putrea sa gandeasca. Tu esti/erai doar o ospatarita, iar el e un tip care isi permite sa isi faca un concediu in Italia, deci are bani. El nu a avut nici un moment intentia sa aiba o relatie serioasa cu tine, ci doar sa te bage in patul lui macar o daca. Ceva a intervenit, poate alta i-a atras atentia si nici macar o aventura cu tine nu l-a mai interesat. Nu te considera destul de buna pentru el. Nu te mai gandi la el, te va face sa suferi.
Ok,am inteles ce ai vrut sa zici.stai linistit/-a,nu m-ai jignit, dar sa-ti explic anumite detalii.
ne cunoastem, el imi cunoaste chiar si familia, e prieten cu tata(bine ca e o diferenta mare de varsta intre el si tata), el are 25.
cat despre bani,nu e chiar atat de bogat,are o situatie financiara normala,traieste ca un om normal.
A fost in concediu in Italia,dar a fost la mama lui,maica-sa e plecata la munca acolo si asta a fost motivul pentru care el si-a facut concediul acolo.
cat despre faptul ca eu eram ospatarita,nu era o problema,oricum el lucreaza intr-un supermarket,e tehnician veterinar,in fine...
deci na,nu stiu ce-o fi gandit, dar, asta e.
mie mi se pare de-a dreptul ciudata treaba asta, adica faci toate aceste gesturi, ca pe urma tot tu sa dai cu picioru`. oricum nu ne-am mai vazut de vreo 3 saptamani, asa ca nu-i nici un stres.
doar voiam sa-mi fac o idee despre ceea ce ar fi putut sa gandeasca!
Poate si-a pierdut interesul fata de tine o fi crezut ca nu il placi, poate are prietena, sau poate a facut asa la vrajeala si pe urma s.a razagandit.
Vad ca tu de fapt ti-ai pus mai mari sperante.
Cumva te-a inceput si nu te-a terminat, da, e normal sa fii frustrata.
Du-te la el si intreaba-l ce mai face, asa de inceput ca sa vezi cum reactioneaza, da-te pe langa el, lasa niste semnale de intrare asa, ca poate e mai timid decat pare cand e cu amicii lui.
Cumva ti se pare ca eu as fi una d-aia disperata, care n-a vazut in viata ei baieti? te asigur ca nu-s asa!
Si nu, nu m-a-nceput.ce gluma buna! si nici frustrata nu sunt.doar ma enerveaza fazele de genu` asta.
daca vrei ceva si ai ceva de gand, tine-te de ideea aia, nu da semne daca nu stii ce vrei.
A fost interesat de tine, dar plecarea lui in Italia l-a facut sa te uite si sa numai fie interesat... Poate daca te vede "intamplator" devine iar interesat...