Ce sa faci? sa il lasi draguta ca baiatul asta e un pic c-am fustangiu din cate am vazut eu, l-ai iertat odata ...de cate ori vrei sa o mai faci? ai si u un pic de orgoliu si lasa-l ca daca te iubea nu accepta avansurile prietenei tale si nici nu mai vroia pauza... pune u punct inainte sa o faca el
Nu te iubeste. Iubeste-te tu si scapa de prostia asta. Si de prietena aia. Ori faceti toti o orgie si aveti consimtamant reciproc (ceea ce nu e recomandat) ori prietena cu al ei si tu cu al tau si al tau doar cu tine, daca te iubeste. Te abureste, si te-ai intrebat bine: daca te iubeste...de ce a facut tot ce a facut? Deci? 1, 2, 3 si: nu te iubeste. Nasol. Asa nu merge...si in iubire nu exista pauze, ce stii tu stii bine, asa ca nu mai crede abureli doar pentru ca iti place cine ti le recita.
Sa iubesti e ceva frumos,adica frumos e putin spus.E ceva nemaipomenit.Dar pentru a fi iubit trebuie sa meriti dragostea,insa el din cate ai spus tu nu o merita,cel putin nu din partea ta.Da,a ajutat'o sa se desparta,asa am inceput si eu relatia, deoarece fostul ei "iubit" era un dobitoc, pot sa zic ca la fel ca cel ce se discuta acum.Nu trebuie sa te lasi injosita sau umilita de el, nu trebuie sa ii arati ca el e punctul tau slab.Baieti mai sant, nu el e primul si ultimul.Nu cu el se termina viata.
Ridica fruntea sus si mergi inainte...
Succe
KatiMe27 întreabă: