Pentru ca N e indiferent si iti da foc te enerveaza dar iti place la nebunie asta, iar B e mai catelus, se poarta frumos ceea ce te face sa nu fii interesata de el. In situatia ta ne aflam cam majoriatea fetelor, pentru ca ne atrag genu de tip N. Eu zic sa te impaci cu el dar o relatie serioasa nu o sa ai cu el, tot timpul o sa fie cearta o sa te enervezi iar el nu o sa-ti arate niciodata ce simte pentru tine si o sa te dispere chestia asta. Deci gaseste ceva intre N si B pentru ca o sa ajungi intr-un final ranita de N crede-ma
Este acea melodie a lui Andra- Colt de suflet. "Dar daca tu nu mai simti nimic.de ce iti sta gandul la el?"
Eu una, zic sa reflectezi asupra acestei situatii, deoarece este pacat sa il lasi sa iti scape printre degete persoana cu care ti-ai putea intemeia o relatie bazata pe iubire si incredere.
Gandeste la rece, doar tu cu tine, sa nu te poata influenta nimeni, exact ceea ce simti, aia sa faci!
Sper ca te-am putut ajuta...
Normal. astfel de reactii si sentimente. inseamna ca inca il placi... Dar daca va certati mereu. poate ar fi bine sa treci peste.