Hey Iulia draga, relaxeaza-te. Nu este cine stie ce mare greutate sa saruti un baiat pentru prima data, mda stiu emotiile primului sarut, stiu si eu am fost la fel ca tine acum 4 ani dar am trecut peste si a fost super ok, crede-ma ca daca si tipul respectiv are un sarut dulce iti va placea foarte mult, nu-ti mai face atatea probleme, o sa fie bine, ai sa vezi succes
Relax! Las' ca o sa iti dai seama ce sa fai la mmentul potrivit, totul vine de la sine!
I-ate dupa el, nu te intimida, inchide ochii savureaza momentul primul sarut e cel mai fain
Nu trebuie sa stii sa saruti, asta vine d la sine.Pe parcurs o sa inveti sarutul frantuzesc si multe altele.Baftaa
Draga mea, crede-ma ca toate am fost in situatia ta la un moment dat, dar iti dau un sfat care la mine a functionat Lasate purtata de val, fa exact cu simti. si crede-ma ca atunci cand o sa fi acolo, nu o sa-ti amintesti nici un sfat de pe TPU. o sa tremuri putin si o sa te gandesti numai la tine si la iubitul tau. ai incredere in tine te pup
anonim_4396 întreabă: