| NMarii a întrebat:

Parca nu mai scap de dubii! Am citit despre simptomele primei saptamani de sarcina. Ei bine, cu toate ca e cam rusinos sa spun asta, de vreo doua zile ma confrunt cu gazele intestinale, care se pare ca ar fi un simptom, asemeni si nasul infundat. Voi ce credeti? Prietenul meu mi-a spus sa nu imi mai fac griji aiurea pentru ca atat timp cat nu a existat penetrare, nu se poate vorbi despre sarcina. Am dubii asupra lichidului pre-ejeculator care a ajuns pe vaginul meu si imi este frica ca acesta ar fi putut intra prin membrana himenala.
Chiar nu stiu ce sa mai cred. Se poate ca simptomul meu sa fie o problema digestiva? Mentionez ca scaunul este normal. Nu ma simt deloc obosita si nu am greturi nici stare de voma.

4 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Bineinteles ca poate fi o problema digestiva. daca nu ti-a venit menstruatie poti fi insarcinata dar unele prsoane nu au greata si varsaturi daca sunt insarcinate depinde de organism.ca sa scapi de dubii fa un test de sarcina.

| Laura46 a răspuns:

Simptomele apar cel putin dupa 2 saptamani de sarcina chiar 3 in unele cazuri.nu am auzit niciodata sa apara in prima saptamana

| Riuk a răspuns:

Cel mai simplu lucru si cel mai rapid...este sa faci un test de sarcina.E CEEA MAI BUNA ALEGERE pe care o poti face!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Simptomele primei saptamani de sarcina nu exista. E adevarat ca balonarea poate fi un simptom prin a patra saptamana de sarcina, dar nu mai repede. Nasul infundat nu este niciodata simpom de sarcina.
Prietenul tau greseste, se poate si sarcina fara penetrare. E adevarat, e rara, dar asta nu inseamna ca nu exista.
Oboseala, greata apar intr-o sarcina pe la 5-6 saptamani, pana in saptamana 4 NU poti avea simptome de sarcina, asa ca balonarea ta este de alra cauza.