Trebuie sa mai incerci din nou la autoritati, imposibil sa nu fii bagata in seama pana la urma, dar nu sa te prezinti cu o poveste oarecum copilareasca in fata lor ci sa le spui ca esti hartuita sexual de acest individ si eventual sa iti iei si cativa colegi care te sustin sa ii plasezi ca si martori, pana la urma va inceta.Succes!
Daca nu a mers cu palmele, ia un ghiozdan si loveste-l in cap... Daca nici asta nu merge, dai un pumn in gura sa ii sara toate maselele!
De ce nu-i spui pur și simplu că te deranjază? Pe un ton calm, îl iei frumos deoparte, îl asiguri că te flatează comportamentul lui de căcat și vrei să-l rogi să se calmeze, pentru că nu îți place.
Dacă nu merge, ai cam făcut tot posibilul. N-o să te violeze, stai calmă. Tu n-ai auzit că,,, câinii care latră nu mușcă?
Ai luat in considerare sa te multi la alt liceu, nu e greu iti iei dosarul si gata cauti alt liceu vezi daca te primesti, pui si yu o fata trista.
O varianta ar mai fi sa te multi tu in alta banca sau sa faci schimb cu altcineva, daca se ia diriginta de tine ii spui ca ii faci plagere si apelezi la televiziune.
Ai grija, e cam dubioasa treaba normal trebuia sa fi inteleasa de profesori, si politie.
Daca ai niste colegi uniti va puteti aduna toti in fata directorului, ba chiar sa mergeti la politie toti si sa faceti galagie.Ai putea suna la protectia copilului, sunt sigur ca se va gasi o solutie.
Din ce oras esti? Poate il potolesc eu si prin alte mijloace sa te lase in pace.
Dar cu el ai discutat pe un ton frumos sa-i spui ce te deranjeaza? Baietii, in general, daca le joci o data jocul, inteleg ca iti place. Incearca sa-l ingnori, orice ti-ar face, muta-te din banca daca reusesti, nu-i da satisfactia aia ca te enerveaza ce-ti face el. Tocmai d-asta face, sa te enerveze si tu ii pici in plasa
Eu cand am ajuns la; "am ajuns si la politie si bla bla"...mi-am spus, pe bune! ...si am apreciat complexitatea detaliilor si imaginatia.
Dar pana sa ajung la raspunsul tau ni-am zis...bai da chiar numai eu vad ce imaginatie bogata are 'putoiaca' asta mica.
Eu am fost sincer surprinsa, cand am observat ca in toate celelalte comentarii, lumea a luat treaba in serios
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: