| ღMikyღ a întrebat:

Parintii mei au plecat in Italia de 3 ani si eu stau cu o matusa de 74 de ani. Nu ii pot povesti ce o sa scriu mai jos. Imi este teama pentru sanatatea ei,mai ales ca e cu inima. Nu o pot supara,enerva sau altceva,de aceea nu ii pot spune,ca sa nu trageti concluzii pripite.
In urma cu cateva luni doamna diriginta m-a asezat cu un baiat in banca,care dupa parerea mea,este foarte pervers si o sa va convingeti si voi.
De cand el s-a mutat in banca cu mine,in timpul urelor,vine pe la spatele scaunului cu mana si ma ciupeste de fund,in timpul pauzelor ma trezesc ca incearca sa ma pupe pe gat si ma tine strans in brate si cand il ia ameteala presupun laughing ma intreaba "vrei sa te?". Si nu numai! Cand ma aplec,stiti,domnisoarele trebuie sa se lase cu totul jos,ei bine,eu cateodata mai uit,de obicei cand ma grabesc si ma trezec cu el in spatele meu ca isi fixeaza p.a in fundul meu. Ar mai fi multe dar hai sa va spun si ce ii fac eu. De fiecare data cand face o chestie de genul ii trag doua palme peste fata,daca e nevoie,ajung si la bataie serioasa. El tot continua. I-am zis si dirigintei,mi-a zis : "Ee... pubertatea!" pe un ton rautacios... Colegii m-au sustinut dar ea si ceilalti profesori cu nu si nu. Am ajuns la director si mi-a spus : "Imi pare rau nu ii pot face nimic nepotului meu!". In felul acesta am aflat si ca d-nul director este unchiul lui. Le-am spus si parintilor mei si ei mi-au zis: "Ee si ce sa facem? Nu putem sa venim pentru o chestie asa banala inapoi in Romania! Descurca-te!". Ei oricum nu mi-au fost niciodata alaturi,parca as fi fost orfana,acum ca au plecat,nu s-a schimbat nimic. Matusii mele nu ii pot zice nimic,v-am spus de ce. Chiar am apelat si la politie si eu mi-au zis: "Ce domnisoara,astea-s cazuri de rezolvat?" si respectivul domn a incercat sa ma dezbrace atunci. L-am dat afara si mi-am zis: "Astea-s autoritati? Daca e asa,nu am nevoie de ele!"
Ma supara cel mai mult faptul ca maine,poimaine ma trezesc insarcinata,iar pe toti ii doare in cot de mine! Nici proprii parinti! Eu incerc sa am grija cu baiatul acela,dar la un moment dat obosesc. Cine stie,poate i-o veni o idee unei fete sa mergem la un suc si sa-l cheme si pe el. Suc=club. Eu nu ma duc in cluburi,nu sunt genul,doar daca vine cineva la un concert,asta-i singurul motiv. Si revenim. Cine stie,poate il aduce si pe pervers si ma trezesc dimineata urmatoare prin nu stiu ce camera,GOALA si cu asta langa mine. Uneori, fetele stiu ca... daca ma invita la un suc sau ceva sa nu il aduca, dar ele special il aduc, ca sa imi faca mie in ciuda sau cine stie ce-or crede ca fac.
Eu am 16 ani si nu am iubit,dar pretendenti am. Mai mult de o discutie prieteneasca pe facebook cu ei nu am. Dar asta chiar a intrecut masura! Aa,in plus,m-am dus de curand si la parintii lui sa le spun ce-mi face. Ei cica: "Eee,lasa-l draga, se joaca si el!". Incredibil! Eu maine poimaine ma trezesc cu burta la gura si ei cica se joaca. Halal parinti!
Va rog, nu stiu cum sa-l indepartez, nu stiu ce si cui sa ma adresez ca sa scap de el! Va rog crying sunt intr-o situatie disperata!

12 răspunsuri:
| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Esti din Bucuresti?

| SerbanSnake a răspuns:

Trebuie sa mai incerci din nou la autoritati, imposibil sa nu fii bagata in seama pana la urma, dar nu sa te prezinti cu o poveste oarecum copilareasca in fata lor ci sa le spui ca esti hartuita sexual de acest individ si eventual sa iti iei si cativa colegi care te sustin sa ii plasezi ca si martori, pana la urma va inceta.Succes!

| IonutM4A1 a răspuns:

Daca nu a mers cu palmele, ia un ghiozdan si loveste-l in cap... Daca nici asta nu merge, dai un pumn in gura sa ii sara toate maselele!

| LoveSleep a răspuns:

De ce nu-i spui pur și simplu că te deranjază? Pe un ton calm, îl iei frumos deoparte, îl asiguri că te flatează comportamentul lui de căcat și vrei să-l rogi să se calmeze, pentru că nu îți place.
Dacă nu merge, ai cam făcut tot posibilul. N-o să te violeze, stai calmă. Tu n-ai auzit că,,, câinii care latră nu mușcă?

| E7eRgY a răspuns:

Ai luat in considerare sa te multi la alt liceu, nu e greu iti iei dosarul si gata cauti alt liceu vezi daca te primesti, pui si yu o fata trista.
O varianta ar mai fi sa te multi tu in alta banca sau sa faci schimb cu altcineva, daca se ia diriginta de tine ii spui ca ii faci plagere si apelezi la televiziune.
Ai grija, e cam dubioasa treaba normal trebuia sa fi inteleasa de profesori, si politie.
Daca ai niste colegi uniti va puteti aduna toti in fata directorului, ba chiar sa mergeti la politie toti si sa faceti galagie.Ai putea suna la protectia copilului, sunt sigur ca se va gasi o solutie.

Răspuns utilizator avertizat
| AndySchleck a răspuns:

Din ce oras esti? Poate il potolesc eu si prin alte mijloace sa te lase in pace.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Ma, nu stiu, eu cred ca ai cam prea multa imaginatie!

| Kalina23 a răspuns:

Dar cu el ai discutat pe un ton frumos sa-i spui ce te deranjeaza? Baietii, in general, daca le joci o data jocul, inteleg ca iti place. Incearca sa-l ingnori, orice ti-ar face, muta-te din banca daca reusesti, nu-i da satisfactia aia ca te enerveaza ce-ti face el. Tocmai d-asta face, sa te enerveze si tu ii pici in plasa

| e1xtz a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

winking
Eu cand am ajuns la; "am ajuns si la politie si bla bla"...mi-am spus, pe bune! ...si am apreciat complexitatea detaliilor si imaginatia.
Dar pana sa ajung la raspunsul tau ni-am zis...bai da chiar numai eu vad ce imaginatie bogata are 'putoiaca' asta mica.
winking

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru e1xtz):

Eu am fost sincer surprinsa, cand am observat ca in toate celelalte comentarii, lumea a luat treaba in serios laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai vine sa te sarute pe gat il iei in brate si ii dai un genunchi intre picioare, sa-i mai potolesti hormonii. happy