| Anonimaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună TPU, pe 1 apr am primit sex oral plus degetica de la iubitu meu, după ceva timp acesta a ejaculat (nu pe mine) nici nu m-am atins de spermă. Acesta s-a spălat în dus dar s-a șters pe penis și mana cu același prosop, însă nu ține minte dacă s-a șters pe mana în același loc unde s-a șters cu penisul. După dus, am mai primit degetica iar abia după am realizat. Am luat pastila Ellaone după o ora de la act. N am ciclul reglat, in ultimele luni am avut pe 8, 9, 7,12,5,2, 1,1, 3,4, 6. Șansele de a rămâne gravida cred ca sunt destul de mici, însă a întârziat 7 zile. Tind sa cred ca întârzie și din cauza stresului deoarece mi s-a mai întâmplat. Menționez ca am simptome de ciclu plsu secreția dar tot nu vine.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu ai cum sa ramai insarcinata daca ejacularea nu a avut loc in vagin. Spermatozoizii nu traiesc odata expusi la aer, pe suprafete uscate, reci etc, ci mor in cateva minute.

| Anonimaaaaaaaaaaaaa explică (pentru dullcat):

Bună, problema este ca sunt șanse sa se fii atins cu mana pe prosop unde s-a șters la penis și după si a băgat degetul în mine și de aceea ne este frica plus întârzierea ciclului

| dullcat a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Poti face un test de sarcina daca esti intr-adevar asa nelinistita.Dar eu tot tind sa cred ca nu e necesar.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimaaaaaaaaaaaaa):

Ce prostii si idioțenii ai in cap, te indopi ca fraiera cu pastila de a doua zi fara sa fi facut sex real, vai de capul vostru, cîti ani ai 12?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Robert2526 a răspuns:

Ai luat pastila aia inutil, nu esti insarcinata! O sa vina si menstruatia, dar probabil sare o luna..sa te astepti sa vina abia prin Mai

| OmBanal33 a răspuns:

Doamne ce copii laughing
Iti imaginezi... Am primit x plus y, gen pachet complet laughing))
Daca nu stiti ce faceti si nu stapaniti din punct de vedere informational actiunile voastre, mai bine nu mai faceti...