Buna.Nu ai cum sa ramai insarcinata daca ejacularea nu a avut loc in vagin. Spermatozoizii nu traiesc odata expusi la aer, pe suprafete uscate, reci etc, ci mor in cateva minute.
Bună, problema este ca sunt șanse sa se fii atins cu mana pe prosop unde s-a șters la penis și după si a băgat degetul în mine și de aceea ne este frica plus întârzierea ciclului
Poti face un test de sarcina daca esti intr-adevar asa nelinistita.Dar eu tot tind sa cred ca nu e necesar.
Ce prostii si idioțenii ai in cap, te indopi ca fraiera cu pastila de a doua zi fara sa fi facut sex real, vai de capul vostru, cîti ani ai 12?
Ce experimentezi acum sunt EFECTELE NEGATIVE ale pastilei de a doua zi, care ti-au modificat integral menstruatia si ovulatia pe urmatoarele 6-12 luni.
Oricum ai luat pastila inutil, fiindca prin degetica este imspoibil sa lasi o fata insarcinata, dar asa-i cand voi copilasii mici faceti lucuri de care nu ati auzit si nu aveti habar cum se fac copii.
Pacat ca nu aveti nici cele mai elementare cunsotinte de anatomie, dar va jucati cu organele sexuale, neavand nici o idee ce se poate intampla si mai ales cand se pot intampla lucurile.
Ai luat pastila aia inutil, nu esti insarcinata! O sa vina si menstruatia, dar probabil sare o luna..sa te astepti sa vina abia prin Mai
Doamne ce copii
Iti imaginezi... Am primit x plus y, gen pachet complet ))
Daca nu stiti ce faceti si nu stapaniti din punct de vedere informational actiunile voastre, mai bine nu mai faceti...