| Loredana123123 a întrebat:

Pe 11 iunie am avut contact sexual neprotejat pentru prima data. Cand a simtit ca isi da drumu m a ridicat de pe el, apoi a mers la baie si s a spalat apoi am continuat si a2a oara si a dat drumul pe ababdomenul meu. Exista riscul sa fiu insarcinata?

8 răspunsuri:
| Just4Joker075 a răspuns:

Poți să rămâi oricând însărcinată sau poți fi pentru ca oricum contract sexuale neprotejat Îți poate aduce un bebe, trebuia să vă gândiți la acest aspect și să vă protejați dacă nu vreți un copil.
Va urez toate cele bune și să vă trăiască să fiți fericiți alături de copilul vostru!

| darrio2007 a răspuns:

A ramas sperma pe teava de la primul contact.S-a eliminat in interior in timpul celui de-al doilea contact.Nu mult dar exista sanse sa ramai.Depinde si de perioada in care esti de la CM.

| halogen001 a răspuns:

E mai bine sa folositi metode contraceptive, altfel nimic nu e sigur.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

rolling on the floor) mor de ras imi si imaginez cum te-a dat jos cand a simtit ca iasa rolling on the floor)) apoi a doua oara si-a folosit capu si si-a dat seama ca poate ejacula pe abdomen laughing)))) halele maica sfanta
Sansa de a fi bortoasa este, dar minim daca nu a ejaculat inauntru. va cam jucati cu focul si riscati ca peste 9 luni sa apara un bastard sa a nenoroceasca pe viata. peste 3 sapt sa iti faci test de sarcina

| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand depinde in ce perioada a ciclului menstrual erai in momentul sexului. Daca te aflai in perioada de fertilitate ridicata probabilitatea formarii unei sarcini este destul de mare putand depasi 50-60% sanse, din cauza ca dupa ejaculare intotdeauna va ramane sperma in uretra si in timpul celui de al 2-lea numar de sex aceasta sperma din cauza fenomenului de fluidizare intotdeauna/invariabil se scurge in vagin.Scade foarte mult riscul de a exista spermatozoizi in cazul in care barbatul urineaza, prin spalare nu se indeparteaza sperma ramasa in uretra. Daca sexul a avut loc intro perioada nefertila probabilitatea de instalare a unei sarcini aproape ca dispare, teoretic neexistand mai mult de 3-10% sanse, ceea ce se poate aprecia si in cazul tau. Pe viitor mai multa atentie.

| NoSmile a răspuns:

Daca exist risc? Da, exista! Pe uretra, a ramas sperma de la primul contact sexual, care la al doilea contact s-a ''varsat'' in vaginul tau.
Depinde de perioada in care te afli, daca ai termnat ciclul recent, sau daca trebuie sa iti vina, sansele sunt minime.
Succes!

| Kriss96 a răspuns:

Sperma nu are picioare. Daca si-a dat drumul pe abdomen (pe burta sa inteleg ) nu ai cum sa fi ramas. Ca sa ramai trebuie sa-si dea drumul in tine. Sa fie inca in tine. Doar nu si-au croit mormolocii cale spre vaginul tau si au intrat veseli inauntru ca la revolutie.

| cosminbynf a răspuns:

Da