Asa cum ti-am raspuns in urma cu circa 10 zile, pastila ti-ai administrat-o fara rost, aceasta nu a avut asupra ce sa actioneze si ti-ai "otravit" organismul complet inutil. Acei hormoni sintetici aflati acum in organismul tau in exces actioneaza in mod haotic si aceasta a produs dereglarea ciclului menstrual actual dar din pacate si ciclurile menstruale urmatoare.Nu poti face nimic decat sa astepti sau sa mergi la o cosultatie ginecologica si s-ar putea ca medicul ginecolog sa fie amabil cu tine si sa te ajute.Acesta este pretul folosirii pastilei de a 2-a zi de capul tau. Poate acum vei asculta de sfat si te vei prezenta la o consultatie medicala.Multa sanatate.
Daca nu a terminat in tine si mai erai si la 3 zile dupa menstruatie perioada in care si cu ejaculare intravaginala este putin probabil sa ramai, ai cam luat, bomboana' degeaba.
Doar esti 'clienta' TPU, si cred ca ai auzit de 1000 de ori ca pastila aceea deregleaza functionarea organismului o lunga perioada de timp.
Testul arata negativ, dupa mai mult de 3 săptămâni, ceea ce cred ca este si normal si corect.
Efectul pastilei si frica, anxietatea sunt răspunsurile la problemele tale...gravida 100% nu esti.
Avand in vedere ca in mai ti-a venit pe 29-30 ...automat ca inca nu e vremea sa iti vina. Ti-ai dat peste cap ciclul menstrual cu pastila aia.
Sunt efectele adverse de la pastila pe care ai luat-o degeaba. Si mie mi s-a intamplat la fel. O sa iti revii dupa un timp. Stai linistita