anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 16 iulie mi-a venit ciclu ultima oara iar de pe 24 cateva zile am facut sex neprotejat. de obicei imi vine ciclu cam la 28 de zile dar acum 3 zile am sangerat putin si s-a oprit dar in schimb am avut niste secretii maronii iar azi iar am inceput sa sangerez dar foarte putin. Sa fie sangerarea de nidatie? Si de doua zile cand imi ating sanii ma dor. Credeti ca sunt insarcinata?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ciclul tau menstrual este unul foarte neregulat fiind afectat de niste dereglari hormonale majore, altfel nu se explica sangerarea aparuta dupa trecerea a doar 18 zile de la data inceperii menstruatiei. Ar fi trebuit sa stii ca nu se poate intampla sa fii si insarcinata si in acelasi timp sa apara si simptomele premenstruale reprezentate prin durerea sanilor. In cazul in care se intretin acte sexuale neprotejate si ciclul menstrual este neregulat orice afirmatie/previziune care sa fie corecta/reala/adevarata cu privire la posibilitatea de a se forma si/sau exista o sarcina este complet hazardata daca nu chiar imposibila. Doar un test de sarcina poate confirma sau infirma existenta hormonului de sarcina hCG, prima data in sange si ulterior si in urina. Multa sanatate!

| neutrino a răspuns:

Adevarul este ca norocul nu poate tine cu tine la infinit, dar totusi esti bine sa speri.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca ai ramas gravida, pentru ca actele sexuale neprotejate, incepand cu date de 24 iulie au fost la inceputul si in continuarea perioadei fertile.

| Kira5854 a răspuns:

Fa un test de sarcina, pentru ca este posibil sa fi ramas insarcinata daca secretiile au culoarea maronie. Iti las un link mai jos sa citesti mai mult despre ce e vorba.
http://www.suntmamica.ro/......rcina-6148

acum, poti cauta mai mult despre sangerarea la implantare sa vezi daca ti se potriveste sau nu... iar apoi poti face un test de sarcina

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ai facut sex cu o singura persoana?
Adica macar sa stii cine e tatal.
L-ai anuntat ca ti-a intarziat?
A meritat neprotejat?
Cati ani ai?
El/ei?

| Cocooooooo a răspuns (pentru Ionescu_Marius_1980):

Cu prietenul meu doar si singurul din viata mea, nu se pune problema sa nu stiu cine ar fi tatal. Si nu ar fi o veste ar sa avem un copil ca avem ceva timp de cand suntem impreuna dar inca nu ma simt pe deplin pregatita si stau un pic cu stres.

| donottouchmybody a răspuns:

Cel mai probabil ai cum aveam eu dereglări hormonale, dar ai făcut sex cam în perioada fertilă şi nu este de joacă
Dacă nu şi-a dat drumul în tine şi n-ai simțit nimic anormal înauntru e okeiuț
Dar dacă îți e aşa frică, fă un test de sarcină să te asiguri că nu eşti
Depinde şi de experiența partenerului tău

| Cocooooooo a răspuns (pentru donottouchmybody):

Testul de sarcina il pot face si acum?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Cocooooooo):

Fiindca au trecut 10 zile fata de momentul inceperii sexului, in acest moment se poate efectua INSA DOAR testul de sarcina pe baza unei analize de sange efectuate intr-un laborator de analize medicale. Testul efectuat acasa pe baza de urina al carui REZULTAT SA FIE CORECT se poate efectua/face doar peste 10 zile, adica incepand cu data de 15 august. Orice test facut inainte va fi de fiecare data negativ.