Imi cer scuze pentru cat de mare e povestea. Va multumesc daca aveti rabdare sa o cititi.
Nici nu știu cum poți sa ai aceasta dilema. Cum poti sa iubești o persoana pe care nu ai văzut-o în realitate? Nu e o chestie normala. Nici măcar nu se numește relatie. Eu zic sa anticipezi lucrurile si termin-o cu el, înainte sa-ti trimita mesaje sau cadouri. O lungesti degeaba.
Nu poti vorbi de dragoste cand nu te-ai intalnit niciodata cu acea persoana.De preferat cineva cu care te intalnesti zilnic sau aproape zilnic.Asa va puteti cunoaste cel mai bine.Eu zic sa ii spui direct ca nu mai aveti ce discuta.
Depinde.Daca cel de la distanta iti face surpriza de ziua ta venirea lui, ai fi tentata sa te impaci cu el. Dar fii atenta la comportamentul lui. Nu uita ca virtual el se comporta altfel.Nu il cunosti asa bine. Eu te-as sfatui sa fii cu cel care te face fericita- cu baiatul din acelasi judet.
Bafta!
O relatie la distanta e o gluma, nu o relatie. Nu poti sa fii in toate mintile si sa afirmi ca iubesti niste discutii pe mess si niste cadouri. Si pana la urma, n-am inteles faza cu vopsitul. Care e problema ca te-ai vopsit? Trebuia sa ii ceri lui voie sau cum?
Ce prostie. De ce nu a acceptat sa te duci la el? mai mult ca sigur pentru ca are pe altcineva, care e zilnic sau aproape zilnic langa el. Sau te-a mintit cu ceva... oricum e clar ca nu e ok faptul ca a refuzat orice intrevedere fata in fata. Chiar nu vezi treaba asta?
Lasa-l in viata lui in pace si fa-ti viata langa cineva pe care poti atinge...fizic!