| ღÐιαναღ a întrebat:

Buna TPU.Pe actualul meu prieten l'am cunoscut de pe internet el este din satul vecin.Noi ne intalnim, vb la telefon prin sms'uri pana acum totul este ok intre noi. Dar nu asta e problema. El este baiat de preot(e ortodox), iar eu sunt de alta relegie(AZS) si nu stiu cum sa ii spun asta pentru ca nu vreau sa il pierd, tin prea mult la el. PS: suntem impreuna de 4 luni si inca nu am avut curajul sa ii spun. Va rog ajutati-ma. FUNDA+VOT.

6 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Sincer daca baiatul tine la tine nu ii va pasa de religie

| xCarolina a răspuns:

Care e problema cu religia, pana la urma? Daca va iubiti, nu ar trebui ca acest aspect sa stea in calea voastra. Spune-i ca vrei sa dicutati deschis si marturiseste-i ca te nelinisteste diferenta aceasta dintre voi.Vezi ce zice si poti afla cat de matur e in aceasta relatie si cat de determinat se arata sa inlature orice obstacol.

| Georgi2011 a răspuns:

Ce conteaza religia doar nu vreti sa va casatoriti nu?

| Jameson a răspuns:

Pai spune-i ca si o gluma mai intai sau ca si o posibila intrebare cu un astfel de pretext si vezi cum reactioneaza. Daca e iubire adevarata atunci nu trebuie sa existe nici o piedica.

| Tyysonn a răspuns:

Eu cred ca la tine e problema si te simti fustrata, crezi ca pe el il intereseaza acest aspect?
De obicei baietii de preoti nu prea mostenesc caracterul religios, si oricum nu cred ca i-ar pasa de faptul ca tu esti de alta religie. Daca ti neaparat sa-i spui acest lucru spune-i, daca nu, nu, doar daca te intreaba, putin probabil, sau doar daca ai ganduri de maritis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca l-a indoctrinat taicasu si e incuiat la minte nu-ti fa mari sperante. dar oricum sunteti mici si lucrurile-s efemere la varsta asta. ai putea sa vorbesti si cu parintii tai sa vezi ce parere au.