| Mar2i4 a întrebat:

Buna TPU!
Pe data de 24 luna aceasta am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu, actul a fost unul protejat iar partenerul meu nu a ejaculat doar dupa la baie, din pacate la un moment dat prezervativul a alunecat iar cand am sesizat ne-am oprit iar partenerul meu l-a scos din vagin, prezervativul avea doar cateva picaturi mici de lichid preejaculator, tin sa precizez ca ciclul meu a inceput pe data de 6 ceea ce inseamna ca eram in perioada fertila, dupa aproximativ 10 minute am decis sa iau pastila de a doua zi(chiar daca stiu cat de periculoasa este).
A trecut o saptamana si nu am avut simptome iar in cateva zile ar trebui sa-mi vina ciclul.
Vreau sa stiu care ar fi sansele de sarcina avand in vedere ca nu a ejaculat si ca am luat si pastila de a doua zi? (evidati comentariile rautacioase, nu e prima data cand facem sex si mereu ne-am protejat corespunzator doar ca de data aceasta prezervativul a alunecat)

Răspuns Câştigător
| alexandraionela1234 a răspuns:

Si eu am făcut exact la fel. Din moment ce ai luat pastila de a doua zi s-a evaporat orice șansă de a fi însărcinată, pentru ca pastila a oprit fecundarea ovulului. Stai liniștită, s-ar putea sa iti întârzie ceva timp... mie mi-a întârziat 1 luna. dar eu am luat 2 pastile de a 2 zi prea repede. Fa băi fierbinți

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Together a răspuns:

Practic 0. Erau foarte mici si daca nu luai pastila, dar acum ca ai luat-o poti sta linistita.