Buna. Imi pare rau, dar nu o poti schimba. Tu esti altfel, nu poti sa te cobori la nivelul ei de "fata smechera". Incearca sa o uiti si sa-ti gasesti pe cineva ca tine, o fata poate chiar si mai frumoasa de cat "fata smechera". Noroc si numai bine.
Frate... nu stiu cum sa iti zic asta dar... fara suparare
Greu mai poti schimba fetele de genul asta
Cuvantul potrivit dupa parerea mea pentru fete de genul asta este distruse... Fete distruse
Dar daca vrei sa incerci sa o schimbi iti sugerez sa ii arati ce e bine si ce e rau... Nu iti pot explica cum la asta trebuie sa te gandesti tu
Cam atat... Bafta
P.S:In legatura cu fetele distruse... sunt o groaza si fara suparare cele care se simt dar sunteti multe ca fata descrisa de FoReveR
Pai...nu prea poti sa o schimbi,si apropo eu sunt opusul ei,dar poti sa te mai bagi in seama cu ea...i sa ii iei Id-ul de mess eu pe mess fac multe cuceriri lol,si poate o sa te placa, chiar daca nu esti genul ei, macar sa incercati sa va intelegi si poate vei avea noroc.Eu iti urez succes!
E greu dar poti vorbi cu ea, fi tu insuti nu incerca sa devi tu cool sau smecher daca nu te place las-o sunt multe femei in lumea asta.
Mutubal întreabă: