| cosmina_5849 a întrebat:

Peste o saptamana vne ziua iubitului meu.suntem cam de o luna impreuna.si nu stiu ce sa-i cumpar. m-am gandit la un tricou personalizat cu un text gen" the men [cu sageata in sus] the legend[sageata in jos] dar poate stiti si voi alte texte haioase care mers pentru baieti.cat mai haioase va rog. sau alte ideii pentru un cadou. tin sa mentionez ca face street dance.

5 răspunsuri:
| Andru1996 a răspuns:

laughing...pai poti sa ii iei niste bascheti super frumosi si nu trebuie neaparat nikelaughing

sh texte: sex instructor prima ora gratis; un om pe un veceu sh jos sa fie o dunga sh sa scrie donloading; datii acestui om o bere; the legend of the girl; rap is my life; in the street i'am God

sper ca e bine funda pls!

| Andrei7520152 a răspuns:

Fa sex cu el! XD XD e cel mai usor cadou, si niciun tip n'o sa comenteze. Tu'l cunosti mai bine. A'i putea sa'i iei un tricou cu band-ul lui preferat, un cd original, ceva de genu. de tine depinde

| sysy13498 a răspuns:

Pei : vrei ceva amuzant eu am un tricou asa perosnalizeazal si sa scrie pe el : stau langa un prost ----->>>

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Scrie pe fata : ''poarta-ma cand ai chef de mine...''', si pe spate:... ''cu cat mai des cu atat mai bine''.

Sau mai gasesti pe net idei de la firmele care le vand.

| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Bună Cosmina.Îţi recomand să-i cumperi ceva nou şi digital dacă tot suntem în secolul XXI,chiar şi semntificativ.Mă refer la o ramă digitală-breloc, pe care va putea să îşi pună poze cu tine, iar el când scoate cheile te vede pe tine.De câte ori îţi iei cheile la tine? De fiecare dată, că trebuie să descui colo colo.Deci te va purta oriunde.Menţionez că aici ai şi livrare gratuită: http://bit.ly/gIm6HM.Îţi urez o zi bună şi să fiţi sănătoşi.