| Anaica123455 a întrebat:

plăcut băiat happy chiar foarte mult ce pot face sa-l atrag? Vreau sa ma imbratiseze și sa simtă in acel moment sa ma sărute astept răspunsuri! E important eu îl plac și vreau sa il farmec sa-l fac sa se îndrăgostească. ciudat dar simt ca e băiatul potrivit ????

Răspuns Câştigător
| Hannah06 a răspuns:

Aranjaza.te, dar natural, zambeste-i, uita-te in ochii lui si incearca sa te apropii de el. Acum depinde cum e el ca persoana, varsta voastra, dar gesturi precum cele pe care le vrei vin in urma unei apropieri mai deep.Incearca sa comunici mai mult cu el, sa ii inspiri incredere si poate cand sunteti voi doi singuri, poate o sa intample.

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In primul rand pentru a face ce ai scris tu acolo... ar trebui sa fiti intr-o relatie. Pentru a fi intr-o relatie incearca sa vorbesti cu acea persoana mai mult timp, daca si ea o sa te placa atunci o sa vina de la sine. Daca nu, NU. Si treci peste.

| LeSuiton a răspuns:

Nici nu esti impreuna cu el, am dedus din intrebarea anterioara, ai impresia ca orice baiat pe care l placi se va pupa cu tine si te va imbratisa doar pentru ca ti a spus ca esti frumoasa dupa ce te a facut urata?

| Anaica123455 explică (pentru LeSuiton):

Deci și-a schimbat parerea in momentul când am ieșitwinking Și-a cerutecuze de 4 ori