Mda, e si el om, mai dai o sansa, daca restul a mers asa de bine, dar explica-i ca sa nu mai minta! Bft Sunal!
Cata povestea. Parerea mea este ca el le-a spus doar asa, asa le place baietilor sa se laude cu prada, le e urat sa recunoasca ca nu au facut nimic cu prietena. Merita sansa a 2-a.in fond nu ti-a gresit cine stie ce.
Pai orice om greseste ofera-i a 2 sansa de ce nu te-ai gandit poate ca ai sa regreti candva ca nu i-ai dat a 2 sansa
Parerea mea dai a 2 sansa vb cu el in leg cu ce a facut si nu vei avea nimic de pierdut
Parerea mea este ca lumea ii rea. Crede-l da-i a doua sansa. Si pana la urma minciuna are picioare scurte. Ca daca nu e adevarat si nu ii da-i o a doua sansa atunci pierzi tot. Daca ii da-i si se adevereste ca e adevarat ce a zis discutati problema intre voi si ajungeti la un subiect comun!
O zi buna si Craciun Fericit!
Da.merita a fost o prostie nu crede colegii pot si rautaciosi si gelosi pe relatia voastra ca ei nu. s la fel
Aici e vorba de incredere, lumea din jur e foarte rautacioasa, trebuie sa ai mare grija! insa e posibil cum sunt baietii sa-l fi luat gura pe dinainte insa nu cred ca a facut`o cu rea intentie...parerea mea e sa-i mai dai o sansa, insa daca mai au loc incidente asemanatoare ar cam trebui sa iti pui un semn de intrebare in ceea ce il priveste
Hmm sincer n-am ce sa fac si tiam citit asta de ex daca ai avea colegii mai aldrq sa le fie ciuda pe ala. ar baga vrajeli?
P. S:a mai incercat vun coleg sa se bage cu tine si nai vrut?
1.Eu cred ca ar trebui sa-l pui de fata cu colegii tai. Daca crezi ca prietenii(colegii) tai te-au mintit ofera-i a 2-a sansa.
2. Fa-l sa ii para rau pentru tot ce a facut, explica-i ca nu meriti sa afli niste minciuni, etc...in concluzie, fa-l sa regrete pentru barfe
pupici si bafta:*