Din punct de vedere legal, e ok. Moral... Nu prea. Dar cine poate opri curiozitatea unor preadolescenți?
Ma omule tu ești sănătos? Tu ai toate țiglele pe cap? Cum sa fie normal ma între doi copii sa facă sex la 13 ani? Tu te-ai tâmpit mergi la un doctor.
Ești analfabet funcțional și prost crescut pe deasupra. Cred că nici copilărie nu ai avut...
Păcat de tine. + Ignor.
Ce să faceți voi la 13 ani. El ca băiat nu are penisul dezvoltat și nici tu nu ești dezvoltată. În rest, da vă puteți saruta, învața unul de altul ce și cum, dar atât. Să nu începi și tu ca alte copile de pe forum, că numai sunt virgină, că mi-a băgat degetul, că a mai făcut nu știu ce, etc...
Ce au pățit copii ăștia Doamne ( mași bucur cu Adevărat dacă ar fi doar o gluma proasta scrisa și sa nu fie Adevărat asa ceva.
Nu era un test sa vad ce impresie ați avea dar ori cum nu am 13 ani Mulțumesc de răspuns
La 13 ani puteți să jucați PLĂCINTA.
Noi când eram mici între 12 ani și 16 ani jucam un joc PLĂCINTA.
Pai ce impresie a-și putea avea ma copila? Ma întristează rău și stresează asa ceva căci sunteți copii la 13 ani faceți asa ceva pai îți dai seama cât de rău să ajuns înseamă te pui pe gânduri vrei nu vrei ca om și te întrebi ce naiba se întâmplă de copii ajung sa fie asa ce lise întâmplă la copii ăștia de ajung asa Doamne și este dureros asa ceva sa vezi copii la 13 ani când gândesc asa urat murdar și nu știe cei aia copilărie și fac prosti numai nu mai zic de cazurile car ele vad la știri și le aud este îngrozitor cât de rău să putut ajunge și departe în ultima vreme apar la știri mama care își omor propi copii ( părinți care își vad copii și le face vrute și ne vrute ( sa ajuns foarte rău și departe
Ce e ăla că nu am auzit?
La cum scrii cred ca ai mai putin.
Joaca ți plăcinta cu toți drogați lasă copii în pace și nu-i mai îmbolnăviți cu rahaturile voastre cu plăcintă dracului de unde ai mai scos-o du-te trateazăte ba nenorcitul cum sa pui ma copii sa facă asa ceva? Teai drogata? Du-te naibii și trateazăte ca dai niște sfaturi și răspunsuri atâta de bolnave și handicapate ca ma lasă masca du-te ba cu plăcintă ta bolnvu dracu și lăsați copii sa fie copii nu distruși lăsați sa crescă normal și sănătoși nu bolnavi cu plăcinte și alte rahaturi de handicapați
Nu o face ești prea tânără pentru asta, virginitatea este ceva important și nu trebuie să o pierzi cu oricine, la 13 ani nu este nimic serios între voi