| Denisa76114 a întrebat:

Buna TPU,pot rămâne insarcinata dacă prezervativul era puțin larg la vârf? Menționez ca mi-a venit menstruația dar mi se pare ca îmi creste burta.
Sunt disperata, ajutați ma va rog, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Dacă prezervativul este larg, ar putea să alunece în timpul actului sexual, pentru siguranță să ia o marime mai mică de prezervative. Dacă e vorba doar la vârf că era larg, acolo e normal să fie, să se lase puțin spațiu pentru ejaculare, nu trebuie să fie lipit complet de vârf. Dacă ti-a venit menstruatia nu ești gravida, și oricum burta nu crește așa de repede decât prin luna a 4-5 -a de sarcină.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca prezervativul era larg, atunci sunt sanse ca sperma sa fi ajuns in vagin si numai daca tu erai la ovulatie, se poate intampla si ramai insarcinata.

In ce priveste cresterea burtii, aia se intampla de la mancare, cu cat mananci mai mult cu atat creste mai mare, fiindca o sarcina este vizibila abia dupa 12-14 saptamani de sarcina.

Daca esti disperata, atunci nu mai accepta sex fara prezervativ sau prezervative mari, ca tot acelasi risc de sarcina ai, daca baiatul nu are habar ce cumpara, fiindca nu te pot proteja daca pica in vagin sau se scurge sperma in vagin, fiindca prezervtiavele sunt prea mari.
Prezervativul NU trebuie sa fie larg, dimpotriva, sa fie foarte strans si sa intre greu pe penisul in erectie, stand perfect lipit de penis, precum pielita de la salam, pe salam.

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Ti-ai raspuns singura, ai menstruatie deci nu esti insarcinata. Cumpara si tu un test de sarcina daca te streseaza asa de tare nu o da pe ghicite ca mintea intra la tot felul de "si daca" scenarii.

Pana la 3 luni nu se vad schimbari fizice

| recedan a răspuns:

Nu ramai insascinata

| Danutxxx a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ clar nu ai cum sa ramai insarcinata