Eu zic că te place şi nu cred că şi-a dat seama că te răneşte, iar prietena ta i-a "deschis ochii". Se prea poate ca acel pupic pe frunte să arate că-i pasă prea mult de tine şi nu vede doar un corp; altfel te-ar fi sărutat direct. Sincer, aşa-s băieţii. Se comportă mai distant… Şi sincer, şi eu mă comport la fel.
Deci, eu zic că ţine la tine şi chiar te merită. Împăcaţi-vă!
Baftă!
Vrea sa demonstreze ca tine la tine dar nu te baza pe farmecele lui, poate vrea sa te prosteasca.
Hmm. comportamentul lui este destul de ciudat. Poate a vrut sa iti arate ca il poti pierde imediat, fiind placut de fete si stand cu ele. Poate a vrut sa te uite ( cine stie din ce motiv ) dar cand a vazut ca esti bulgarita s-a dat de gol si a aratat ca inca ii place de tine. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa vorbesti chiar u cu el. Sa ii spui ca nu ii mai intelegi comportamentul, ca ai vrea sa aflii adevarul. Cred ca asa e mai bine Succes si pupici!:*
Asa am patit si eu cu un baiat... baietii (unii)sunt ciudati.
Poate ca acum ii place de tine si inainte te vedea doar ca pe o amica.De ce nu vrei sa vorbesti tu cu el cel mai bine decat sa asculti sfaturile oamenilor? Ai grija de tine si BAFTA:*:*:*...