Poi acum eu stiu. Mai intai te interesezi daca la colega din clasa ta i` place de tine, iar daca nu atunci poti sa ti-o faci prietena pe fata din cealalta clasa. Parerea mea, acum tu alegi. Fi foarte atent si examineaza-le, privestele din cap pana-npicioare, apoi tragi si o concluzie. Cea mai buna castiga . Sper ca am putut sa te ajut. Succes in viata si mult noroc in dragoste. fundita ?
Despre colega de la tine din clasa nu ai spus prea multe, deci nu o sa te pot ajuta in legatura cu ea. Intrebarea este, o placi pe cea fata "Lilly", sau doar ti se pare draguta? Doar pentru ca baiatul acela a zis "Lilly, te cheama Timmy" nu inseamna ca stie ca aveti o relatie (de prietenie, momentan). Ma rog, eu am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ta, doar ca eu sunt fata. Si stii ce am facut?! Am luat o foaie dintr-un caiet, si am notat acolo calitatile, si defecte ale celor 2 baieti pe care ii placeam (in cazul tau, fete). Baiatul care avea cele mai multe calitati, iesea 'castigator'. Si crede-ma ca functioneaza. Baiatul 'castigator' este acum iubitul meu, ma iubeste, il iubesc, si avem aproape 3 luni impreuna. Baftaa! Funda?
beausingurlamasamea întreabă: