Buna,sti proverbul acela :"Cu rusinea mori in drum"! ai dreptate ai gresit fata de el,si este bine ca iti dai seama de asta! in locul tau mi-as face curaj si m-as duce la el sa imi cer scuze pentru atitudinea mea fata de el! asta sa o faci numai daca tu simti ca iti place cu adevarat si mai ales daca merita! inteleg tu esti timida el la fel, dar parerea mea este ca ar trebui sa lasi timiditatea asta la o parte si arata-ti sentimentele fata de el nu le mai ascunde! daca voi doi va placeti mult si cu adevarat, si tu simti ca ai multe in comun cu acest baiat, sunt sigura ca se va naste ceva frumos intre voi, poate cine stie va dura mult mult timp, deci curaj ce mai astepti!te-am pupat dulce
Lasa-l in pace, ai avut sansa ta.De ce vrei sa vorbesti iar cu el tocmai acum cand e cu cineva? Daca are nevoie de tine te cauta daca nu....resemneaza-te
Nu trebuie sa te muti pentru el. Daca nu merge o relatie intre voi? Ai vedea ca efortul depus a fost degeaba
Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa ii spui "Buna". E primul pas. Dupa aceea, puteti sta de vorba. Il mai intrebi din cand in cand ce face etc. Vorbeste cu el pe mess, da-i semne ca il placi
Daca nu incerci, sa stii ca nu castigi nimic!
Bafta!
Si eu am avut o intamplare asemanatoare(eu sunt baiatul), am placut o tipa foarte foarte mult, o salutam zilnic dar ea niciodata nu ma saluta, pana la un moment dat cand m-am mutat cu ea in clasa, apoi i-am vazut adevarata fata.Nu o cunosteam foarte bine, doar din vedere, din auzite, foarte putine vorbe, si cand am cunoscut-o nu am mai placut-o chiar am inceput sa o detest.Trage si tu concluzii fundita?
Nu e nevoie sa te muti, dar du-te si vorbeste cu el... sunt baiat si stiu ca n-o sa-i para rau ca te duci, ba chiar o sa fie fericit. Incearca, poate nu trebuie sa faci compromisuri, ci doar trebuie sa vorbesti cu dansul.
De obicei nu e bine sa joci nici macar pe perece de Asi foarte agresiv in cazul in care pe flop mai este un K si un Q. Apai, sa mergi orbeste pe o pereche de baieti, nu crezi ca poate genera pierderi mari?
Ramai la profilul care iti place.Nu trebuie sa te muti neaparat pentru el. Puteti vorbi chiar daca sunteti la clase diferite. Vorbeste cu el pe facebook, mess pune-i intrebari despre el.Fii interesata de tot ceea ce-ti spune si dupa ce apuci sa-l cunosti mai bine spune-i ca regreti ca nu l-ai bagat in seama si ca nu ti-ai dat seama ce persoana speciala este.Cu siguranta va intelege aluzia si va face el urmatorii pasi.Dar daca nu reactioneaza intreaba-l asa printre altelel daca vrea sa iasa in oras cu tine .Deocamdata tu trebuie sa vorbesti cu el prima, macar virtual, pentru ca tu ai gresit nebagandu-l in seama.
Eu zic sa nu te muti(parerea mea) Eu te-as sfatui ca atunci cand treci pe langa el sa il saluti tu prima, si daca iti raspunde intrebal ce faci. etc. Iar dupa o sa te mai salute el, dar de acum va trebui sa il saluti. Iar daca ai id lui, iai putea lasa un mesaj chiar daca este online da sau nu. In acest mesaj iai putea spune... ca iti pare rau pentru felul in care te-ai purtat, dar ai avut o perioada ma proasta, etc. Daca tii la el va trebuii sa ai mai mult curaj, deoarece el nu va veni la tine etc, dupa ce iai facut. Bafta!
Eu cred ca n-ar trebui sa te muti, poti sa vorbesti cu el si daca nu sunteti ina celasi clasa
Daca tu consideri ca ti se potriveste profilul la care este si el, si daca tu consideri ca te va ajuta in viitor ar fi o solutie sa te muti, in primul rand gandeste-te la tine si dupa la el. Pune-ti intrebarea asta: Cu ce ma va ajuta in viitorul plan profesional faptul ca ma mut la alt profil?
Pretenul tau pa viata, Gutza iti sugereaza astfel : deci vii la casa mea de distractzii(unii ii zice bordel) si intr-o zi o sa vina timidu si o sa va distrati.
Asa sa fie, palalila.
00Andreea008 întreabă: