Ok,am citit povestioara ta.Totusi nu inteleg de ce face asa.Ba vrea ceva cu tine, ba nu vrea, ba esti prea buna pentru el, ba nu e el prea bun pentru tine. Oricat de timid si oricata neincredere ar avea fata de el, daca te placea cu adevarat si chiar vroia ceva cu tine...ramanea cu tine si facea tot posibilul sa fie bine intre voi.
Presupun ca tu i-ai si aratat cat de mult ai inceput sa-l placi si asta ar fi trebuit sa-i dea incredere.
Poate face asa pentru ca momentan are niste probleme cu parintii, poate sunt prea severi, sau poate e o alta fata in viata lui si oscileaza intre tine si ea.Altfel nu inteleg de ce s-ar comporta asa din moment ce el te place si tu il placi.
Mai bine vorbeste deschis cu el intr-o zi si spune-i ce te "doare". Vorbiti deschis, lamuriti-va si gasiti o solutie.
Poate are vreo problema de zice ca nu e bun pentru tine, incearca sa vorbesti cu el sa-ti explice, spune-i ce ai zis si aici ca il iubesti si nu poti renunta la el dar trebuie sa afli niste raspunsuri care te framanta.
Hei. nu a fost aşa mare lucru de citit stai liniştită. Mă gândeam la ceea ce ai scris, şi mi s-a întâmplat aproape la fel.
Chestia e că, nu ar fi bine să îl laşi. Trebuie să lupţi pentru el, dacă pe el nu îl deranjează că îl placi probabil şi el simte ceva pentru tine.
Fă tot posibilul să te vadă mai mult decât ca pe o prietenă şi vezi ce iese.
Şi spune-i să nu îi fie frică de o relaţie, că nu are de ce!
Buh-bye!
Buna,
De obicei tipul asta de baieti sunt foarte nehotarati cu ceea ce vor de la viata. Probabil baiatul de care vorbesti are vreo suferinta ceva si nu vrea sa iti vorbeasca, in general baietii care zic: ( "nu sunt prea bun pentru tine" sau "esti prea buna pentru mine cauta pe altcineva" ), ascund ceva in ei.
Trebuie sa il iei cu binisorul si sa il descosi sa vezi despre ce e vorba. Sau macar sa iti zica motivele de ce nu vrea intr-adevar o relatie.
Te asteptam cu un raspuns sa ne zici ce ai rezolvat pana la urma. Multa bafta!
beausingurlamasamea întreabă: