| AcadEL a întrebat:

Povestea mea e un pic tulburatoaree! sad. acum doi ani am fost cu un baiat timp de 2 luni de zile.cu toate astea am inceput sa tin la el f multt.stia aproape tot despre mine, dfpt stia tot despre mine. S-a despartit de mine fara niciun motiv. A plecat in Italia la mama lui. iar pe mine m-a mintit spunandu`mi ca pleaca pentru ca are niste probleme si ca se va intoarce.era disperata il iubeam nespus de multtt. n-am putut sa mai astept pana sa vina. el avand un frate il tot vedeam mereu.cand il vedeam pe fratele lui.parca`l vedeam pe el.crying. si am facut prostia d a ma combina cu fratele lui.si intre noi s-au intamplat multee:-

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si pe noi ce ne intereseaza viata ta?

| Ingerash a răspuns:

Care e intrebarea? oricum nu trebuia sa te combini cu fratele lui ai facut o mare greseala

| ionela22 a răspuns:

Si care ar fi intrebarea? pai pana la urma fostul e cel care ti-a dat papucii si asta inseamna ca nu te iubea suficient trebuia sa fie sincer cu tine.Greseala ta este ca ai fost cu fratele lui acum nu mai ai ce face

| Muppet a răspuns:

Si care e intrebarea?thinking

| valThina a răspuns:

Pai daca te`ai combinat cu fratele lui cum crezi ca se simte? fostul tau prieten? si poate nu a vrut sa iti zica un motiv pentru ca nu stia sau nu vroia sa suferi.sau poate chiar nu credea ca o ramana mai mult in Italia si credea ca va sta doar o perioada acolo

| OlGuTsIkA_3343 a răspuns:

Eu cred ca ai facut corect. Daca el se va intoarce si daca a tinut cu adevarat la tine o sa te implore sa fiti din nou impreuna.Acum depinde te tine la cine tii mai mult la el sau la fratele lui? Daca la el atunci ar fi bine sa te desparti dar daca la fratele lui ramii impreuna cu el!

| NoName27 a răspuns:

Si care e intrebarea?big grin

| Giulya93 a răspuns:

Asa si care e intrebarea ta? cu ce sfaturi sa te ajutam?tongue

| AcadEL explică:

Intrebarea era ce e de facut...dar in mare parte nici unu dintre rasp nu mi-a fost de folos. oriqum el e un tip egoist...Multumesc pentru nimic.

| AcadEL explică:

(13 Martie 2011 18:51 )
Iceman a răspuns:
Si pe noi ce ne intereseaza viata ta?

Daca nu te int si nu ai cu ce sa ma ajuti nu te-a obligat nimeni sa intrii si sa lasi un rasp aiurea care de fapt e o intrebare.winking

| AcadEL explică:

Il vreau inapoi pe cel ce a plecat.intrebarea este ce a ramas de facut? si aveam nevoie de niste sfaturi utile nu gen : si pe noi ce ne intereseaza viata ta? sush oh go on