anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... Povestea mea este cam asa :mie imi place de un baiat de varsta cu mine ( 13 ani ) si sta cu mama lui in Ploiesti pentru ca parintii lui sunt divortati si mai vine la tatal lui in Bucuresti in vacante. Ne stim de cand eram mici si de cand s-a mutat nu am mai tinut legatura si acum ca na. a crescut vine singur pe aici si cand l-am vazut dupa atatia ani era sa cad, nici nu il recunoscusem si credeam ca il si confund la prima vedere. Nici eu nu stiu ce am ca il iubesc chiar foarte mult si le-am zis prietenilor ca imi cam place de el si ei l-au mai intrebat daca ma place si el din cate am inteles ca da ma place... si ieri a iesit cu rolele si am iesit si eu cu prietena mea si ei i.am dat o pereche de role de la mine si am iesit in unele mai noi si el m-a intrebat daca i le dau lui de tot si eu am zis nu logic si s-a suparat pe mine si de doua zile incontinuu tine ranchiuna asta si nici nu vrea sa ma vada straight face.Si cu patru zile in urma se dadea la mine si cred ca vroia sa faca pria miscare si tot in noaptea aia imi daduse si un inel foarte pretios pentru el si eu vroiam sa ii dau un lantisor ca si cum ar veni "o amintire" si acum ma uraste din tot sufletul pentru o pereche de role amaratee. Eu chiar nu stiu ce sa mai cred. ba ma place, ba isi bate joc de mine ..si chiar imi vine sa plang uneori ..Va rog din tot sufletul. AJUTATI-MA! crying((

3 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Daca el sta in Ploiesti e nasol pentru voi sa aveti relatie la distanta. La 13 ani nu poti tine o relatie la distanta. Daca iti poarta pica pe o pereche de role, eu cred ca e cam natarau. Bucurestiul e mare, mai sunt baieti buni de 13 ani.

| SkyDragon a răspuns:

Pentru niste role...
Ok... Mda, baietii se dezvolta mai incet ca fetele (parca asa era). Deci, nu incerca sa ai asa mari pretentii la el daca are 13. Bucurestiul are destui baieti si de 13 si cat vrei, deci nu-i problema.
Acum, daca tu il placi... mai vezi cateva zile cum se comporta, daca e atat de copilaros si inca iti poarta pica. O sa iti dai tu seama daca merita sau nu.
P.S: Relatie la distanta la 13 ani... nu stiu ce sa zic.

| Diiisclosure a răspuns:

Copii de 13 ani... Ce le poţi face?