| asy a întrebat:

Buna TPU Povestea mea este urmatoare :
Mie imi place de un baiat lui ai place de alta fata si este impreuna cu ea eu am id lui si al mai bag in seama vb cu el dar la un momendat imi zici Dnd am trebuie. Bine inteleg are treaba dar fata aia este cu mine la handball si ai baga numai prosti in cap ca imi place mie de el ca o fac proasta etc. Azi cand vorbeam cu el mi-a spus lucruri care ma distrus numai stiu ce sa fac va rog ajutati-ma. Fata ai mai are si o buna prietena care este in clasa cu mine am crezut ca este prietena cu mine dar nu tot ce vorbesc eu cu ea ai zici celelaltei fete Sunt distrusa. Mia mai spus azi cand am vorbit cu el ca fata aia i-a zis ca mie imi place de el si ca sunt geloasa pe ea de aia o barfesc si o injur. Dar nu este aevarat. Va rog din inima ajutati-ma n-am pe nimeni care sa ma inteleaga toti sunt prieteni falsi. Multumesc celor care raspund Fundita la cel mai bun raspuns si vot la toate raspunsurie kiss

7 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

Cel mai bun sfat! Fi atenta la orele romana, invata sa scrii corect si dupa gandeste-te la baieti happy
Funda?smug

| lauracraciun a răspuns:

Pai intotdeauna vor axista fete de genul astastraight face. practic eu cred ca ei ii este frica sa nu ii iei iubitulhee hee. acum pan la urma se vede ca baiatul este indragostit de acea fata.deci nu ai ce sa-i facistraight face.ai o discutie cu el si spunei.ca,daca te crede chiar asa de rea ca sa o injuri spune-i ca nu ai face rau nimanui si ca tot ce faci este sa stai in banca ta.si in plus tu nu te bagi in relatia lor.si oricum avertizeaza-l de ce fata are langa el si spune-i ca la un moment dat isi va da seama de cum este ea de fapt si iti va da dreptate:d. oricum succes si nu te lasa doborata de o fata ca eaoh go on

| LeuTz a răspuns:

Nu mai lipsi de la romana ca esti aproape analfabeta.Nu te baga in relatiile altora ca idee.Iar daca chiar vrei sa fii cu el atunci fii lipicioasa sa zic asa o perioada foarte scurta si dupa indiferenta cat mai mult.Indiferenta atrage pe oricine

| BellsC a răspuns:

sadAsta e treaba cu prietenii...nu te mai poti increde in nimeni fiindca toti sunt pe cont propriu si nu le pasa de ceilalti.
Cred ca tu si cu mine semanam la capitolul acesta cu prietenii.
Explica`i baiatului ca nu e adevarat si nu stiu daca fta aia tot barfeste nu o mai baga in seama las`o sa zica ca pana la urma nu o sa-i mearga mereu cu baiatul ala.Si cand o sa vada ce fel de fata e o s`o lase.
Nu prea ma pricep la chestiile asteasadcu baietii si nu stiu ce sfat sa-ti dau.Tot ce e important este sa nu te lasi, chiar daca nu ai niciun prieten asta e! Tu vezi-ti de treaba ta si ai sa gasesti si tu macar un prieten adevarat. Daca tu esti un prieten adevarat ai sa-ti gasesti si tu unul adevarat pentru ca ce semeni aia culegi.
Cat despre baiatul ala asa cum am mai zis nu-l cunosc si nu prea ma pricep la chestiile astea insa...nu stiu. spune`i adevarul ca tu il placi dar nu i-ai facut asa ceva iubitei sale.

| ella_6166 a răspuns:

Defiecare data o sa existe prieteni falsi. incearca sa iti gasesti alt iubit si sa il uiti pe el pentru ca din cate vezi si uh este influentat intr-un mod negativ de iubita lui si daca ea vede ca tu il iubesti iti va face numai in ciuda va incerca sa te faca geloasa.iar cu el nu cred ca ai sanse sa fii pentru ca el se distanteaza din ce in ce mai mult de tine din cauza unor minciuni nu o mai baga in seama nici pe iubita lui si nici pe el fii indiferenta chiar daca o sa te doara cateodata o sa vezi ca o sa iti gasesti un iubit si o sa te gandesti cat de "proasta" (scuze de expresie) ai fost cand alergai dupa el si chiar daca intr-un final ai fi fost cu el fata care este ak m cu el ar fi incercat sa va desparta :X

| Andrulica a răspuns:

Mereu exista genul astea de fete.happy!

Cel mai bine ar fi sa-i demonstrezi lui daca poti ca nu e adevarat!

Sa`ti pastrezi demnitatea si orgoliu in fata lor! Si a colegei tale desigur happy!

Si nu ii arata ca tii la el sau ceva in gen...Lasa`l sa`si cunoasca singur prietena si apoi sa-i spui tot ce ai pe suflet!

Incearca in tot timpul asta sa faci altceva si sa nu te gandesti la el!

Succes :*!

| Valentina_Adina_1999 a răspuns:

Salut! uite, incearca sa vorbesti mai mult cu el, sa te inscrii la handball si sa joci cat mai bine ca sa ii atragi atentia!
Daca nu functioneaza incearca sa dai de mine pe facebook si vorbim acolo mai mult!