Nu conteaza ca e tigan. Conteaza felul in care a fost educat. Si daca a fost educat in legile lor,nu e ok. Fugi la facultate. Viata de student e misto, o sa uiti repede totul. Ai o viata inainte care poate fi frumoasa, nu un calvar. Nu mai pune botul la toate vrajelile! Si clar, daca a lovit-o pe nevasta-sa, din vina lui(!) Asta indica o problema. Daca va fi, te va lovi si pe tine. Asa ca mai bine pune punct elegant si diplomat.
Vezi de treabă ta nu te încurcă că la iei nevestele se cumpără iei nu se iau din dragoste o sa ai un scandal ci cu ai tăi și cu ai lui și ai ei
Vezi ți de viata ta, nu ți o complica, nu cred ca vei fi fericita cu omul asta însurat, și țigan... Faptul ca i da palme nevestei
pentru ca el o înșeala, spune clar ce mentalitate are.
"El i-a dat câteva palme"? What? Și tu te gândești ca să ajungi cumva tu în locul ăleia sa ți dea "câteva" palme. Mai omule bun vezi ți de treaba ta și întrerupe orice legătură cu el, pe lângă faptul ca pe lângă aia mai da și pe la"vecine mai e și violent. La cum e nici sa nu te gândești ca ai putea tu avea o situație mai fericita
Tigani. La gunoi, au legile lor cu cumparat de fete. Daca esti proasta, mai mult decat ai demonstrat du te cu el.
Tie iti place de un sconcs asa sant tiganii miros ciudat neplacut, orienteazate la un chinez daca romanii nu-ti plac macar ala isi instaleaza afacerea in tara
Eu cred ca mai bine treci peste acest baiat, nu conteaza ca este insurat din o asa zisa obligatie, este si atat. Mai bine ai cauta genul de oameni cuminti.
linarkfts întreabă: