Anunta-ti diriginta. Cu batausii nu e de gluma, nu mai pune pe altii sa o bata, mergi cu sora ta in prima zi de scoala direct la director sau la diriginta ca sa ia masuri. Daca iti face ceva nu ai decat sa anunti politia, iar daca ia martori si te duci cu tutorele tau, o sa ia o amenda de o sa se sature sa te mai hartuiasa.
O seara buna si toate cele bune!:*
Pai...nu prea stiu...e urat sa te iei de alte persoane, dar incearca te calmezi.Cand te vei vedea cu tiganca aia sa ii propui sa se calmeze, pe un ton calm. incearca sa o intrebi: De ce miai cerut mie 40 de mii si ce ai cu mine? Ce tiam facut eu? sau nu stiu, ceva in genu' asta.In cazul in care te va bate fara niciun motiv(Doamne fereste), sa te duci la Politie sau sa le ceri sfatul si parintilor tai. Faptul ca sunt tigani te inspaimanta, nu te mai gandi la asta.Concentreaza-te pe scoala si pe ce e mai important. Good Luck!
(scuze pentru repetitii si greselile de ortografie)
Poti astepta pana incepi scoala si sa ii spui ca nu ai bani de unde sa ii dai si daca te loveste te sfatuiesc sa ii spui dirigintei / dirigintului tau toata povestea si o sa vorbeasca cu tiganca aia. Ei i se va spune ca daca se va lua de tine va avea nota la purtare scazuta drastic si probabil va lua legatura cu parintii ei ( daca este o scoala disciplinata cu un cadru didactic care le pasa de elevii lor). Pa pa, ai grija de tine!